Fiúk, volt már rá példa, hogy egy lány/nõ leszólított titeket valahol ismerkedés céljából?
Ha igen, hogy történt? Lett belõle valami?
Hogyan reagáltatok?
Engem egy alsóbb évfolyamos sulistársnőm, akit látásból ismertem,kapott el könyvesboltban.
Olyan zavarba jöttem, hogy gyorsan leléceltem. :D
Aztán suliban megbeszéltük a dolgot és ledumáltunk egy találkozót.
Többször. Buszon, buszmegállóban, villamoson, vonaton, repülőn, céges csapatépítőn (multinál, másik részlegről), futóversenyen, parkban, kocsmában, jókat beszélgettünk, nem láttam bele többet vagy későn kapcsoltam, de a beszélgetésnek is örültem, eltelt a feles idő. Volt hogy órák. Vagy hogy együtt maradtunk és lemondta a programját.
Egyszer-kétszer szexeltünk, nem kerestem őket. A nevem, a számom sem adtam meg.
Nem tudom az okát.
Mert sima átlagos férfi vagyok, ezek között meg jobb nők is akadtak szép számmal. Ezért is gondoltam simán unatkoznak vagy várnak valamire, valakire vagy valami feszültséget (szakítás, csalódás) vezetnek le.
Örültem a pillanatnak, tovább léptem.
Egyszer,mikor 16 éves voltam.Vártam a nyugatiban a Hatvanba menő vonatot.Ott volt egy lány ,ő is ugyan azt a vonatot várta.Össze néztünk és egy pillanatra elidőztünk egymás szemén.Aztán a vonaton behívott a kabinba beszélgetni.18 éves volt ,ápolónő és Miskolcon lakott.Megbeszéltük,hogy elveszi majd a szüzességemet,de nem lett belőle semmi.Még gyerek voltam....
Ennek már 30 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!