Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Mit mondanátok a helyemben,...

Mit mondanátok a helyemben, miért nincs barátnőm?

Figyelt kérdés

Egy 30 éves pasi vagyok, aki szinte mindig is szingli volt. Nem azért mert nem lehetne csajom, hanem mert egyszerűen semennyire sem izgat fel a normális szex! Soha nem is igazgatott, maximum az orális kényeztetés szintjén.

Mondhatni szexualitás devianciáim vannak, meg ugye van pár fétisem is. Kizárólag BDSM alapú kalcsolatban tudnám magam hosszútávon elképzelni egy domináns nővel.

Igazából csodálkoznak is, hogy miért nincs senkim. Szerintem homokosnak is néznek, de nem vagyok az! Tudom, hogy nem lehet emiatt normális kapcsolatom. Igazából én már teljesen berendezkedtem erre az életformára, néha eljárok egy dominához aztán ennyi. Ezenfelül független vagyok, nem kell alkalmazkodnom senkihez, nem kockáztatot vállalnom semmilyen szinten. Persze néha én is vágyom a szeretetre, de tudom nem lehet normális kapcsolatom, mert szexuális téren egy beteg ember vagyok. Végül is csak azt nem tudom mit mondjak ha kérdeznek, miért nincs még mindig kapcsolatom? Nem akarom magam melegnek vallani, de akkor mit mondjak, ha esetleg kérdezik?

#Egyedüllét, betegség, család
2020. dec. 31. 23:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A pixin nagyon sokáig fent voltam. Az egy kamu oldal, hiteltelen hirdetőkkel, javarészt lehúzós dominákkal. Eléggé kiismertem az ottani közeget. Végül is nekem így megfelel a kapcsolatom, havi kétszer elmegyek egy ilyen csajhoz, ha megunom keresek egy másikat, aztán el vagyok egy darabig megint. Azt nem tudom megoldani, hogy a kellemetlen kérdések elől hogyan bújjak ki! Van olyan rokon, aki szerintem tökre ilyen nyominak néz, vagy talán homokosnak, pedig csak nem tudja az igazat! Mondjuk nincs is hozzá semmi köze, de elég zavaróak tudnak lenni ezek a kérdések. Lényegtelen, majd kitalálok valamit köszönöm a válaszokat.
2021. jan. 1. 14:49
 12/12 anonim válasza:
Nem mondanék semmit, senkinek semmi köze hozzá, hogy van-e valakim.
2021. jan. 1. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!