Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Mit mondanátok a helyemben,...

Mit mondanátok a helyemben, miért nincs barátnőm?

Figyelt kérdés

Egy 30 éves pasi vagyok, aki szinte mindig is szingli volt. Nem azért mert nem lehetne csajom, hanem mert egyszerűen semennyire sem izgat fel a normális szex! Soha nem is igazgatott, maximum az orális kényeztetés szintjén.

Mondhatni szexualitás devianciáim vannak, meg ugye van pár fétisem is. Kizárólag BDSM alapú kalcsolatban tudnám magam hosszútávon elképzelni egy domináns nővel.

Igazából csodálkoznak is, hogy miért nincs senkim. Szerintem homokosnak is néznek, de nem vagyok az! Tudom, hogy nem lehet emiatt normális kapcsolatom. Igazából én már teljesen berendezkedtem erre az életformára, néha eljárok egy dominához aztán ennyi. Ezenfelül független vagyok, nem kell alkalmazkodnom senkihez, nem kockáztatot vállalnom semmilyen szinten. Persze néha én is vágyom a szeretetre, de tudom nem lehet normális kapcsolatom, mert szexuális téren egy beteg ember vagyok. Végül is csak azt nem tudom mit mondjak ha kérdeznek, miért nincs még mindig kapcsolatom? Nem akarom magam melegnek vallani, de akkor mit mondjak, ha esetleg kérdezik?

#Egyedüllét, betegség, család
2020. dec. 31. 23:23
1 2
 1/12 anonim válasza:
Legfeljebb azt kamuzod, hogy aszexuális vagy. Azt lehet, hogy könnyebben elfogadják.
2020. dec. 31. 23:34
 2/12 anonim válasza:
A kérdező előtt kihangosítva felhívom az exem, (kérdezd meg tőle!), aki egyből darálja: b+!!&@...! Telefonálás után: most már választ kaptál a kérdésedre...!Még valami?
2020. dec. 31. 23:37
 3/12 anonim válasza:
Szerintem meg senkinek nem tartozol magyarázattal, mert krvara magánügy :)
2021. jan. 1. 00:00
 4/12 anonim válasza:
engem is sokan lehomokodoznak, mert nincs barátnőm évek óta. Már nem is szívesen megyek rokonokhoz, meg hozzám nem is hívok senkit, mert egyből azzal jönnek,mikor lesz gyerek, mikor nősülök, már rég kellene kapcsolatodnak lenned. Egyszer otthon voltam és jött egy rokon. Szüleim előtt konkrétan rákérdezett, hogy nem érdekelnek engem a lányok... Már unom, ezért kerülök mindenkit. Munkahelyen elfogadtak, de állásinterjún, vonaton idegen érdeklődésére is kaptam már emiatt, hogy nincs párom. Senkinek nincs köze hozzá
2021. jan. 1. 00:59
 5/12 anonim válasza:

Ha BDSM kapcsolatra vágysz, keress olyat! Nem értelek, ha s kapcsolatban mindenkinek a vágyai kielégülnek, az miért ne lenne normális? Azért mert nem te akarsz lenni a domináns a kapcsolatban, attól még lehet barátnőd.

Attól, hogy nem misszionárius szexre vágysz gyereknemzés céljából, attól még nem vagy beteg vagy abnormális.

2021. jan. 1. 01:12
 6/12 anonim válasza:

Ja, link lemaradt:

[link]

2021. jan. 1. 01:12
 7/12 anonim válasza:
2021. jan. 1. 01:14
 8/12 A kérdező kommentje:
4. Nekem is ugyanez a problémám! Szerintem emiatt eléggé le is néznek engem. Valószínűleg meg fog romlani velük a kapcsolatom emiatt.
2021. jan. 1. 07:41
 9/12 JP HHH válasza:

Mit lehet vagy érdemes mondani?

A lehető legegyszerübb válasz az ha az illető szemébe nézve annyit mondasz:

"nézz szét barátom! Ilyen lett a mai világ"

Ha ezt a megfelelő határozottsággal mondod a téged faggató pontosan tudni fogja mire gondolsz.

Ebben a világban már alig alig marad dolog, ember, cselekedet... ami normálisnak nevezhető.

Ha mégsem áll le az értetlenkedéssel a kérdeződ, s teszi fel mégis mire gondolsz?

Válasz: válások ezrével, a szétszakad család gyerekeit tolvonásokkal veszik el (általában) apáktól, a nők élősködnek, lehúznak aztán elhúznak. Persze a fizetés az megmarad feléjük. (példa:celeb világ feleségek. De már rég nem csak az ő körükben van ez így. Mert mindenki szebbre, jobbra vágyik annál amire ö maga teremtette lehetősége van. A nők legtöbbje elhiszi a médiából való fényűzés mindenkinek jár. Dolgozó ember meg tudja a nagy ló pikulát jár)

A gyerekkel nem bírsz. E szabadság világában a gyerek azt csinál amit akar.

Lehetsz te jó szülő, de az "okos" világgal te sem bírsz el.

Ahol is a gyerek okosabbnak képzeli magát nálad. Ha magára hagyod akkor meg te vagy a legszemetebb apa a földkerekségen.

A médiában megtervezett hazugságokall tömnek mindenkit, hogy minden milyen jó és szép.

S közben a fizetés arra elég, hogy az ember egymagában eltengődjön. De családra nem.

Vannak kivételek?

Biztosan. De ezek szerint én nem voltam szerencsés. Ennyi!

Szerintem ezek után már mindenkinek leesik a tantusz.:)

Mert a mondatok valamelyike őt magát is érintik.

2021. jan. 1. 09:01
 10/12 Angel3000 válasza:
Szia! Nem is gondolnád mennyi Domináns nô lètezik, akik natur domináns tipusúak, ilyet kell keresned. Egy 10 èvvel idösebb nô lenne a megoldás! Aki utasitgat, irányit tèged. Olyat keressèl aki szereti az orális szexet, mert lehet, hogy számodra ez hozza meg a teljes kielègûlest. Ha kèrdezned a magánéletedrôl, akkor mondhatod, hogy van egy titkos szeretôd, de sajnos errôl nem lehet beszèlned nyiltan, mert az illetô mèg nem elvállt ès köt a diszkrèció!
2021. jan. 1. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!