Van itt rossz alvó?
Miért nem tudtok aludni?
Hogy kellene jól kipihenni magamat?
Elaludni nehezen megy, és ha elalszom biztos felkelek éjjel és már nem jön álom a szememre.
Bánt valami azt hiszem, folyton azon gondolkodom hogyan oldhatnám meg..
Régebben sem voltam jó alvó, különböző praktikákat vetettem be mint a citromfű, vaníliás tej. Végül aludtam valamennyit, hisz itt vagyok:)
8: Nálam is sokszor a fő ok az, hogy jön a cicó* hajnalban, nyomul, simizhetnéke van. :) Ez ilyen kellemes probléma, mert bakker felkelt elég rossz, de akkor is imádom. :D
Ellenberger ha nem kelt fel a *"főnöknő", akkor hajnalban menni kell, hogy a mosdóban elvégezzem a kisdolgot. 10/8 esetben a simi után már nem tudok visszaaludni, mert vagy elkezd pörögni az agyam (túlagyalok és túlgondolok mindent, yay!), vagy jön a nyugtalan láb szindróma... Sajnos ezen nem igazán segít az sem, ha nappal sokat mozgok, tök random jön rám. Szó szerint mozgatnom kell a lábamat bizonyos pózokban (minitornáztatás), hogy elmúljon ez a hülye érzés. :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!