16-20 éves Lányok akad köztetek olyan aki szereti a rossz fiúkat?
Mármint ne a rossz fiút ne úgy értsétek, hogy kötöszködős, lopkodós, primitiv, stb
Hanem például hébe-hóba fogyaszt illegális szereket. Azokból is a könyebbeket mint pl cannabis, ecstasy, lsd.ezt is inkább, hogy a hülyeséget megtudja érteni a világban. És csak addig amig építik, nem pedig már rombólják! Meg ezen kívül még csinál olyat is, hogy bemásszik egy érdekesebb magánterületre, és körűl nézz. Esetleg ilyen random alkeszokkal még szórakozik is ha van min! De túl sosem tolok semmit.(Ilyesmi sunyulos dolog max 5 alkalommal fordúlt elő egész életem során!)
Ha esetleg pedig belém köt valaki. Olyankor először próbálom megbeszélni a dolgot. De ha nem lehet olyankor megvédem magam. És a mást, másokat is. Tehát viszonylag mondjuk hamar eltudok kattani. De általában várok az ellenfél kezdeményezésére.
De viszont emellett a nem túl pozitív de laza tulajdonságok melett vannak igazán pozitív értékeim is.
Eleve élvezet mellettem az élet. Ezekkel talán csak jobban rá teszek! De attól még, hogy ritkán rosszfiúskódok. Például a tanulmányi átlagaim. Kifejezetten jók, főleg a kémia miatt hamarosan talán vegyészmérnökire is mehetek. Humorérzékem is ott van, mostanában egyre kevésbé stresszelek rá a dolgokra! Kedves, jószívű, segítőkész vagyok az emberekkel. Persze azokkal akik úgy is viszonyúlnak hozzám. És azt sem hagyom, hogy lehuzzanak. Azt pedig nem is sorolom, hogy mennyi minden érdekel. Szerintem legtöbb dologban van mindig valami érdekes.
19/F
Biztosan akadnak. De ezen az oldalon ilyet aligha fogsz találni, pláne nem olyat aki szép. Mert ide olyan emberek járnak akik szentnek állítják be magukat 0 külsőre irányuló igénnyel illetve azok alapján amiket leírtál egyből elfognak ítélni! Közben meg ők a legfelszínesebbek vagy csak nem csúnyább lányok fognak válasszólni, hogy magukat védjék.
Szóval vagy előben vagy ha nincs más opció pl facen keress barátnőt. Mert itt még pozitív véleményt sem igen fogsz kapni.
17/F
Egyébként tévhit, hogy azokat szeretik. Az összes volt csajosztálytársam mérnökinfó meg jogász hallgató pasikkal jött össze. A rossz fiúsággal legfeljebb ideig-óráig tartó kalandokba tudsz belevinni egy-két buta csitrit.
A normális nők a biztonságot keresik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!