Miért van az embereknek rossz kedvük ha rossz az idő? Miért fogják valamire mindig a rosszkedvüket? Mi köze az esőnek a rossz kedvhez ?
Figyelt kérdés
2020. okt. 13. 16:22
1/12 Barnabas333 válasza:
Ezt komolyan kérded? Nem lehet sétálni, szabadidős programokat csinálni, vigyázni kell, hogy ne ázzon el semmi. Otthon kell ülni...
2020. okt. 13. 16:29
2/12 anonim válasza:
Ez komoly?? Neked nincs jobb kedves, ha süt a Nap, nyár/tavasz van és szép a természet, mintha ősz van, kopaszok a fák, esik az eső, fúj a szél, netán egy kis hó/jeges eső/dér is esik vagy van, de nem annyi hogy karácsonyi feeling legyen, csak annyi, hogy hasra ess amikor mész az utcán.
2020. okt. 13. 16:36
3/12 anonim válasza:
Hát azért ha kinézel az ablakon egy igazán borús, esős napon, nem hiszem hogy a pozitivitás és a boldogság jutnak eszedbe, aztán megtelsz barátságos gondolatokkal.
2020. okt. 13. 16:37
4/12 anonim válasza:
A mostani hirtelen időjárás változások igen csak megviselik egyes embereket. Főleg aki hajlamos a migrénre. Szerinted ők majd táncolni fognak örömükben? Amúgy meg sokaknak az ilyen borus idő lazán elveszi a hangulatát úgy mindentől.
2020. okt. 13. 16:38
5/12 anonim válasza:
Nekem jókedvem van. Szeretem az őszt. Ilyenkor a legszebbek a falevelek, nincs mèg túl hideg de túl meleg sem. Csomó fini dolog van ilyenkor pl gesztenye, sütőtök, amiket imádok ès ilyenkor èrnek jobban
Az eső sem zavar, èn szeretem, ha meg túlságosan fáznèk vagy megázok leülök a kanapèra betakarózva egy pohár forralt borral meg valami Stephen King regènnyel ès problèma megoldva.
2020. okt. 13. 16:46
6/12 anonim válasza:
5: Nagyon szimpi a pozitív attitűd amit képviselsz, de én ilyenkor elbújnék jó mélyre, mondjuk úgy is mackós alkat vagyok, lehet téli álmot kellene aludnom. 😅
Én a tavaszt imádom! Pedig erős allergiám van, de a virágok nyiladoznak, kezd szép lenni a természet, jön az a kellemes jó idő, amikor még nincs pusztulj-gurulj meleg! :) Ahhh... De soká lesz megint! :(
:)
2020. okt. 13. 18:14
7/12 anonim válasza:
engem se zavar az eső, de jobban szeretem a hűvös száraz napos időt.
2020. okt. 13. 18:21
8/12 anonim válasza:
6 Nekem meg a kommented szimpi. Jófej lehetsz! ;) :D szerintem minden èvszaknak ès időnek megvan a maga saját varázsa ami szèppè teszi :)
2020. okt. 13. 18:31
9/12 anonim válasza:
Én sem érzem rosszul magam, ha esősebb idő van. Na meg igen, minden évszaknak megvan a varázsa. Így az ősznek is. Meg szerintem egész hangulatos tud lenni. :)
2020. okt. 13. 18:51
10/12 anonim válasza:
Én szeretem, ha esős, borús idő van meg hó. Jobban, mint a napsütést, amúgy is rühellek kint lenni.
2020. okt. 13. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!