A kutyám meglepően rosszkedvű,sápadt,nyugtalan,a hasa mmegnőtt...gondolnom kell a vemhességre?
Figyelt kérdés
Nem rég vettem észre,hízni nem hízott meg,mert soha enm kapott sok kaját. Kérlek segítsetek!! A doki ma is csak 15:00-tól van!! Nem akarom,hogy szenvedjen!!2020. máj. 21. 13:58
1/11 anonim válasza:
Ha kölyökáldás elé nézne, nem lenne rosszkedvű, hanem bújós simizős lenne.
2/11 anonim válasza:
Volt olyan helyzetben,hogy vemhes legyen? Ha igen mikor? Kb ki tudod számolni,attól van e.Mióta nő a hasa?
Egyébként a sápadtság,has növekedés, lehangoltság betegségtől is lehet, vagy ha vemhes akkor is lehet probléma. Egy egészséges normál vemhesség nem jár ezzel.
3/11 anonim válasza:
Hogy lehet sápadt? Amúgy majd az orvos megmondja mi a helyzet.
5/11 anonim válasza:
Szerintem más baja lehet. :( Nem soká orvos, írd majd meg kérlek mi volt a gond. Szurkolok!
6/11 anonim válasza:
Hogy lehet egy kutya sápadt?
Amúgy ivartalaníttasd és etesd rendesen!
Most pedig háromkror nézése meg dokival, már csak 50 perc.
Menjetek előre oda, hátha később rosszabbul lesz és nem tudod odavinni...
8/11 anonim válasza:
Nemtom mié lettem lepontozva. Vemhesen bújós a kutya. Nem sápadt. Kopasz kutya lehet biztos. Sápadt.
9/11 anonim válasza:
Vemhes kutya nem feltétlenül bújós.
10/11 anonim válasza:
Nem lehet,hogy úgy érti a sápadtat,hogy a nyálkahártyák fakók? Na mindegy azért írd meg mi volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!