Túlzásba vinném a rossz dolgok előtérbe helyezését? Ok nélkül vagyok elégedetlen és rosszkedvű olykor? Mivel lehet megállítani ezt a hangulatingadozást?
Nem élünk különösebben rosszul van kaja, rezsi ha néha csúszással de fizetve. Viszont apám néha kiborít hülyeségeivel, sokszor emlegeti régi dolgokat ami már unalmas, eddig sok mindenben segítettem már nem keresem annyira társaságukat mert belefásultam a családba...anyu is sokat tűr ilyen téren viszont senki nem iszik, dohányzik és épp ezért merül fel bennem a kérdés hogy ok nélkül lennék elégedetlen és túl sokat várok el mikor más éhezik meg verik? Munkát is nagyon nehéz találni, én pont előtte állok és teljesen kétségbe vagyok esve holott a szülők nem mondják állandóan hogy keress valamit, nem piszkálnak vele. Mégis sok dolog amit én másképp csinálnék meg a jövő kilátások meg ez a befásulás család felé annyira el tudja venni a kedvem mindentől...
Egyik pillanatban jó kedvem van és optimista is tudok lenni másik pillanatban elkap egy hullám és mindenben a rosszat látom! Ráadásul fiú vagyok!
Köszönöm annak aki végigolvassa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!