Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Vannak itt ismerkedéses...

Vannak itt ismerkedéses sikersztorik?

Figyelt kérdés
Szívesen elolvasnám, ki hogyan talált rá élete szerelmére/a legjobb barátjára/szadomazo társára/stb. gyakorin. Annyi meg annyi kiírást látok konkrét tulajdonságokkal (pl. ázsai, vörös hajú, különböző fétisek), érdekelne kinek volt már szerencséje. :D
2020. dec. 10. 18:17
 1/4 anonim válasza:
Párt ugyan nem találtam, de jóbarátot többet is :) Aktívan találkozgatunk és tartjuk a kapcsolatot már évek óta.
2020. dec. 10. 18:22
 2/4 anonim válasza:
Van, akivel beszélgetünk, ezekből nem tudom, mi lesz. Régebben találkoztam innen egy-két lánnyal, félig-meddig baráti alapon.
2020. dec. 10. 18:25
 3/4 anonim válasza:
Több tartósabb levelezőpartner, és van akivel találkoztunk is szabadidős céllal.
2020. dec. 10. 18:41
 4/4 anonim válasza:
Régebben kúrtam innen a tiniket. Most már inkább élőben és normális csajokat. Sry
2020. dec. 11. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!