Vonzás törvénye a szerelemben! Sikersztorik? Hogy csináltátok/csináljátok?
Figyelt kérdés
2020. márc. 1. 16:02
1/5 anonim válasza:
Mindig azt vonzod be, aki a tudatállapotodnak megfelelő. Már eleve egy mágnes vagy, nem kell mágnessé változnod.
A vonzás törvényét nem tudod használni, mivel már most, ebben a pillanatban is aszerint teremtődik a valóságod.
2/5 anonim válasza:
#2 nem sokat, van akinek nem is kell...
De működik, ahogy #1 is mondja
3/5 anonim válasza:
Én 16 évesen leírtam milyen tulajdonságokat szeretnék tapasztalni a páromban, kb 10 pontban. Majdnem minden este elolvastam, és elképzeltem milyen érzés lesz. 3 hónap múlva találkoztam vele. Az volt benne a félelmetes, hogy pontosan abból a városban lakott, amit leírtam, habár én 70 km-re laktam tőle, és ott találkoztunk az én városomban, mert épp átutazott. Akkor még ott nem ismerkedtünk meg jobban. Ezután fél évre kezdtünk beszélgetni. Azóta is együtt vagyunk.
4/5 anonim válasza:
Én magamban végig gondoltam milyen tulajdonságok legyenek meg benne és idővel be is jött.
5/5 anonim válasza:
Én meg tegnap nagyon akartam ma reggelire tojásrántottát enni, ezért elkezdtem bevonzani.
Lementem a boltba, vettem tojást, aztán ma reggel meg is csináltam reggelire. whao vonzás törvénye. tényleg működik.
(agyrák)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!