Velem van a baj vagy az itteni lányokkal?
Fél év alatt nagyon sok lánnyal beszélgettem itt, viszont mindegyik eltűnt. A legtöbb pár nap alatt, de jobb esetben hetekig beszéltem valakivel, és ritkábban volt, hogy hónapokig, de a vége mindig ugyan az volt. (meg volt egy lány, akivel beszéltem hónapokig, majd random eltűnt, és több hónap után megint írt egy üzenetet, és most megint el van tűnve)
Egyik haveromat meg nem igazán érdekli az ittenni ismerkedés, néha unalomból ír ki ide kérdéseket, hogy írjanak neki lányok, és két lánnyal már majdnem fél éve beszélget folyamatosan. (Mondjuk ehhez a két lányhoz nem volt szerencsém) Viszont volt olyan, akivel mindketten beszéltünk egyszerre, ő mindkettőnket itt hagyott egyszerre.
Nektek mik a tapasztalataitok ilyen téren? Miért nem tudok olyan lányt találni, akivel tartósabb barátságom lehet?
Én is ezt az eltűnéses dolgot tapasztaltam, plusz azért valljuk be, a többségnek nem igazán megy a kommunikáció, nálam legalábbis abból állt az egész, hogy én kérdezgettem őket, de ők képtelenek voltak tovább gördíteni a beszélgetést. Itt bővebben kifejtettem, a 9. hozzászólás az enyém:
https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__egyeb-kerdesek__1..
hány évesek vagytok?
lehet a haverodnak jobb témái vannak, vagy jobban néz ki
7# Azért nem tesznek hozzá semmit a beszélgetéshez, mert így is túl sok férfit találnak, ezért eszükben sincs megbecsülni az embert.
Mindenki azonnal pótolható és ezért még csak erőfeszítéseket sem kell tenniük.
Elég egy rohadt tőmondat és mindenki utána epekedik. Ez egy hamis visszajelzést ad nekik arról, hogy az a semmi, amit beletesznek egy kapcsolatba, bőségesen elegendő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!