Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Velem van a baj vagy az...

Velem van a baj vagy az itteni lányokkal?

Figyelt kérdés

Fél év alatt nagyon sok lánnyal beszélgettem itt, viszont mindegyik eltűnt. A legtöbb pár nap alatt, de jobb esetben hetekig beszéltem valakivel, és ritkábban volt, hogy hónapokig, de a vége mindig ugyan az volt. (meg volt egy lány, akivel beszéltem hónapokig, majd random eltűnt, és több hónap után megint írt egy üzenetet, és most megint el van tűnve)

Egyik haveromat meg nem igazán érdekli az ittenni ismerkedés, néha unalomból ír ki ide kérdéseket, hogy írjanak neki lányok, és két lánnyal már majdnem fél éve beszélget folyamatosan. (Mondjuk ehhez a két lányhoz nem volt szerencsém) Viszont volt olyan, akivel mindketten beszéltünk egyszerre, ő mindkettőnket itt hagyott egyszerre.

Nektek mik a tapasztalataitok ilyen téren? Miért nem tudok olyan lányt találni, akivel tartósabb barátságom lehet?

2020. nov. 7. 18:25
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok
2020. nov. 7. 18:25
 2/17 anonim válasza:

Én is ezt az eltűnéses dolgot tapasztaltam, plusz azért valljuk be, a többségnek nem igazán megy a kommunikáció, nálam legalábbis abból állt az egész, hogy én kérdezgettem őket, de ők képtelenek voltak tovább gördíteni a beszélgetést. Itt bővebben kifejtettem, a 9. hozzászólás az enyém:

https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__egyeb-kerdesek__1..

2020. nov. 7. 18:39
 3/17 anonim válasza:
Én meg lány létemre nem találok itt senki normálisat. Van ez így 👍
2020. nov. 7. 18:40
 4/17 anonim válasza:

hány évesek vagytok?

lehet a haverodnak jobb témái vannak, vagy jobban néz ki

2020. nov. 7. 18:56
 5/17 anonim válasza:
Én olyan nőnemű lényeket találtam eddig, akik nem ismerik a kölcsönösség fogalmát. Valamiféle szórakoztató központnak néznek, akinek az a dolga, hogy érdekfeszítő, vicces, kommunikatív legyen, miközben ők intellektuális analfabétaként füstjelekkel kommunikálnak. Nem fogom egyedül vinni a beszélgetést senki kedvéért. Nem ezért vagyok itt, hogy valaki kihasználjon.
2020. nov. 7. 19:01
 6/17 anonim válasza:
Az itteni nők egy felmosórongy szintjén állnak, tehát nem veled van a baj.
2020. nov. 7. 19:03
 7/17 anonim válasza:
#5: Dettó, nyögvenyelős "beszélgetéseket" tudtam csak velük folytatni. Ha pl. megkérdeztem, hogy mivel foglalkoznak, jobb esetben megmondták, de arra már képtelenek voltak, hogy visszakérdezzenek, hogy "és te?". Próbáltam kérdezgetni őket az érdeklődési körükről, hogy honnan jött egy különlegesebb hobbi stb., de ők semmivel sem járultak hozzá ahhoz, hogy gördülékenyebb legyen a beszélgetés, vagy hogy közelebb kerüljünk egymáshoz. Rendszerint le is léptek pár üzenet után. Mondjuk nem tudom, az ilyenek mit várnak, miben reménykednek. Most ennyire ostobák, vagy ennyire közönyösek? Másrészt te hogyan legyél érdekesebb, ha ők nem tesznek semmit az ügy érdekében? Volt, akivel átmentünk skype-ra, az egyik csaj napok múlva válaszolgatott csak, szinte tőmondatokban, feltettem egy kérdést, pár nap múlva visszaírt, de rögtön ki is lépett, és a következő kérdésemre megint csak napok múlva reagált. Na így aztán pörgesd fel a beszélgetést. Komolyan nem értem őket, ennyi szar alakot ritkán találni, mint itt.
2020. nov. 7. 19:14
 8/17 anonim válasza:

7# Azért nem tesznek hozzá semmit a beszélgetéshez, mert így is túl sok férfit találnak, ezért eszükben sincs megbecsülni az embert.

Mindenki azonnal pótolható és ezért még csak erőfeszítéseket sem kell tenniük.

Elég egy rohadt tőmondat és mindenki utána epekedik. Ez egy hamis visszajelzést ad nekik arról, hogy az a semmi, amit beletesznek egy kapcsolatba, bőségesen elegendő.

2020. nov. 7. 19:24
 9/17 A kérdező kommentje:
Na igen, én is ugyan ezt vettem észre, hogy alig akarják kivenni a részüket a beszélgetésből. Pár napja beszélgettem egy lánnyal, két napig beszélgettünk, végig én hoztam fel témákat/kérdeztem dolgokról, ő szinte csak leírta a válaszát és ennyi, majd visszakérdezett egyszer, én meg válaszoltam rá simán (mint ahogy ő is tette), és azóta nem írt... :D
2020. nov. 7. 19:24
 10/17 anonim válasza:
A megoldás az lenne, ha hirtelen mindenki leszarná őket és csak akkor vennénk emberszámba, ha "jól viselkednek", mert így, hogy a semmire kapják a valamit, az életben nem fogják megmozdítani a kisujjukat sem.
2020. nov. 7. 19:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!