Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Velem van a baj vagy az...

Velem van a baj vagy az itteni lányokkal?

Figyelt kérdés

Fél év alatt nagyon sok lánnyal beszélgettem itt, viszont mindegyik eltűnt. A legtöbb pár nap alatt, de jobb esetben hetekig beszéltem valakivel, és ritkábban volt, hogy hónapokig, de a vége mindig ugyan az volt. (meg volt egy lány, akivel beszéltem hónapokig, majd random eltűnt, és több hónap után megint írt egy üzenetet, és most megint el van tűnve)

Egyik haveromat meg nem igazán érdekli az ittenni ismerkedés, néha unalomból ír ki ide kérdéseket, hogy írjanak neki lányok, és két lánnyal már majdnem fél éve beszélget folyamatosan. (Mondjuk ehhez a két lányhoz nem volt szerencsém) Viszont volt olyan, akivel mindketten beszéltünk egyszerre, ő mindkettőnket itt hagyott egyszerre.

Nektek mik a tapasztalataitok ilyen téren? Miért nem tudok olyan lányt találni, akivel tartósabb barátságom lehet?

2020. nov. 7. 18:25
1 2
 11/17 anonim válasza:
#10: Hát igen, csak ugye a férfiaknak muszáj kezdeményezniük, mert a nők 99%-a nem fogja ezt megtenni. Nálunk nem állnak sorban a nők, ráadásul még mindig az az elvárás, hogy a férfi kezdeményezzen, a férfi legyen szórakoztató. Egyszóval társadalmi elvárás, hogy a férfinak jóval többet kell beletennie az ismerkedésbe, mint a nőnek.
2020. nov. 7. 19:35
 12/17 anonim válasza:
#9: Hát ez sajnos egyáltalán nem meglepő. Vagy befosnak, ha valami konkrétumot kérdezel, vagy képtelenek arra, hogy ők is kérdezősködjenek. Olyanok, mint az agyhalottak, félelmetes, hogy ennyire nem megy nekik a beszélgetés. És nem értem, hogy miért ilyenek. Ennyire buták, hogy egyetlen önálló gondolatuk sincs, hogy képtelenek kérdéseket kitalálni? Vagy ennyire nem érdekli őket a másik ember?
2020. nov. 7. 19:40
 13/17 anonim válasza:
#9: De ha megkérdeznéd a csajt, hogy miért tűnt el, akkor még ő lenne felháborodva (a támadás a legjobb védekezés, ugyebár), és te lennél a mocskos disznó, aki számon meri kérni tőle, hogy miért lép le. Mondjuk az ilyen nőkért nem is kár, csak az a szomorú, hogy majdnem mindegyik ilyen, és azt sem értékelik, hogy a lelked is kiteszed, és hogy normálisan közeledsz hozzájuk.
2020. nov. 7. 20:18
 14/17 anonim válasza:
Vizuálisan magam előtt van a kép amikor a GYK-s 18L valójában egy 70F. :-) Ezért tűnnek el.
2020. nov. 8. 12:11
 15/17 anonim válasza:

Vicces..én ugyanezt tapasztaltam lány létemre :D

Sok férfival/fiúval próbáltam már itt kommunikálni, ha ők kezdeményezték a beszélgetést akkor is nagyon egyoldalú volt az egész..csak én kérdeztem, egyszavas válaszokat kaptam és pár üzenet után már nem is írtak vissza :D

Azért nem hiszem, hogy ennyire unalmas lennék :(

19/L

2020. nov. 8. 22:48
 16/17 A kérdező kommentje:

15

Ha gondolod írhatsz :D

2020. nov. 8. 22:52
 17/17 anonim válasza:

Egy ideig szinte naponta írtam üzeneteket az ismerkedni vágyóknak, mert hogy minden nap volt ilyen lány, de most már azt gyanítom, hogy ezeket a kérdéseket 2-3 ember írhatja és valószínűnek tartom, hogy nem vagyunk itt sokan! Becsapós ez az anonimitás.

Ha a társkereső oldalakból indulok ki, ott egy óra alatt végig lehet tekerni az aktív felhasználókat.

Itt vajon mennyien vannak az ismerkedés, vagy akár a párkapcsolatok kategóriában? Szerintem ha mindenkinek kint lenne a neve, azt látnánk, hogy egy maréknyi ember írja sorra a kérdéseket és kommentel ugyanezen maréknyi ember kérdéseihez.

2020. nov. 8. 23:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!