Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Egy fórumon van 1 irritálló...

Egy fórumon van 1 irritálló csaj ,hogy mondjam neki ,hogy szakadjon le rólam?

Figyelt kérdés
Szépen akarom neki mondani de érrezze,hogy utálom.

#Gyk,Gyik,fórum,
2020. okt. 15. 15:15
1 2
 1/11 anonim válasza:

Itt is van egy irritáló b@rom, aki az ismerkedős rovatba mindig beszólogat az ismerkedős kérdésekre és még neki áll feljebb..

Amúgy válasz a kérdésedre:Tiltsd le, meg jelentsd a hozzászólásait, mást te se tudsz tenni.

2020. okt. 15. 15:20
 2/11 anonim válasza:
Rendben köszi.
2020. okt. 15. 16:33
 3/11 anonim válasza:
na, kérdező, csak nem több felhasználóról nyomulunk?:D
2020. okt. 15. 16:40
 4/11 A kérdező kommentje:
2 es, neked is vannak idegesítő tagok?
2020. okt. 15. 16:41
 5/11 anonim válasza:
Ha itt valaki idegesít téged, akkor súlyos mentális zavarod lehet ember az fix. Ez egy anonim oldal, bármikor itt hagyhatod, a kérdések önismétlődőek, az emberek többsége is az és sok köztük a kamu is. Te baromira rá függtél akkor ide, és többet látsz az oldalba, mint ami és az emberekbe. Az életben baromira sok problémát nehezen fogsz elviselni, ha itt zavar téged egy tag vagy bármelyik más fórumon. Kapsz egy kollégát, főnököt majd aki rád száll, hát az idegileg ki fog téged csinálni az tuti.
2020. okt. 15. 16:51
 6/11 anonim válasza:
Mondjuk letiltod?
2020. okt. 15. 16:51
 7/11 anonim válasza:

Írjad meg neki:

"Ha te maradsz, én megyek, ha te mész én maradok!"

.

Attól, hogy neked nem tetszik az illető személye, más még örülhet, hogy van.

2020. okt. 15. 16:59
 8/11 anonim válasza:
#4: szép mentés, de tudjuk, hogy a kettes is te vagy. A saját kérdésedre válaszoltál más profillal, ember.
2020. okt. 15. 17:04
 9/11 anonim válasza:

Szánalmas vagy uccsó xD Akire gondoltam az már meg is jelent... Ez egy elmeháborodott :D GYIK szégyene komolyan.

Na az ilyenektöl kéne megvonni itt a létjogosultságot is, privibe trágárkodik, kommentbe trollkodik meg terjeszti a beteg elméleteit, siralmas. Én az ilyeneket már csak körberöhögöm.

2020. okt. 15. 17:37
 10/11 anonim válasza:
Ne érezze vagy érezze? Most utálod vagy nem? Mivel zaklat?
2020. okt. 15. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!