En tenyleg sose valogattam ha ismerkedesre adtam a fejem.Nem is ertem miert ilyen mervado a kinezet.A no az no.Ha nem proli,buta a kinezete nem igazan fontos.8 ev alatt csak 1 egy hetig tarto kapcsolat jott ossze.Most ugy erzem magam,h egy senki vagyok :( Rondanak es undoritonak erzem magam.Elment minden onbizalmam.Egy nonek sem vagyok jo.Megcsak randiig se jutok el.Tenyleg ismerkedtem olyannal aki 150 kilos volt,vagy gyakorlatilag melle se volt,olyannal is akit masok rondanak hivtak(en nem lattam annak)es megse jon ossze semmi.Normalis,h ennyi kudarc utan gyulolom magam? Mas is volt igy ?
Sokan ha nem tudnak felszedni X idő után egy nőt, nőgyűlölők lesznek. Ilyenkor híresztelik el azt a hazugságot, hogy a nőknek csak a pénz kell, vagy, hogy a nőknek minden a külső és ha nem vagy kigyúrt nem is kellessz nekik.
Szerintem ha valaki ez az X idő után nem a nőkben látja a hibát, hanem magában (akár indokolatlanul is, mert nem vagy se ronda, se undorító) akkor annak a férfinak még bőven van esélye. Sőt, reménye. Csak próbálkozni kell továbbra is :)
2020. aug. 29. 07:03
2/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszt.
2020. aug. 29. 07:05
3/9 anonim válasza:
"aki 150 kilós volt" "ronda" Ez így elég csúnya megfogalmazás. Molett, túlsúlyos talán...de, ha így beszélsz róluk, lehet, a hozzáállásodon kell változtatni. És olyanokat keresni, akikről nem fogsz ilyen módon beszélni később.
2020. aug. 29. 08:00
4/9 A kérdező kommentje:
Nyilvan nem igy beszeltem rolluk te nagyon okos.Masok mondtak a szemembe,h ronda a baratnom :D en azt mondtam neki,h Kapja be
2020. aug. 29. 08:16
5/9 anonim válasza:
3.! Konkrétan leírta a lényeget! Nem hazudott, mint amit te elvársz.
Kérdező! Én úgy jártam hogy volt idő amikor lejjebb adtam az igényeimből és nekem is lettek volna elvárásaim... de ezt felejtsd el! Olyannal ismerkedj aki tetszik. A jó nők sokkal jobbak mint a kevésbé jók. Az csak legenda hogy kompenzálnak a kevésbé szépek!
2020. aug. 30. 11:01
6/9 anonim válasza:
Ó, nekem vagy 100 embert kellett megnéznem, mire egyet találtam.
2020. aug. 30. 11:27
7/9 A kérdező kommentje:
Nekem ritka amelyik no nem tetszik.
2020. aug. 30. 11:36
8/9 anonim válasza:
5.! Mikor mondtam, hogy hazudjon? Kultúráltan is meg lehet mindent fogalmazni. És ismeretlenek számára miért lenne elvárásom? Gondolkodj.
2020. aug. 30. 15:08
9/9 anonim válasza:
Ne azért ismerkedj, hogy legyen valakid. Így minden nőnek egyből lejön, hogy csak szexobjektumnak tartod őt. Éld az életedet, aztán amikor olyasvalakibe botlasz, aki kell neked (de VALÓBAN kell), arra hajts rá. Sokszor futsz majd lukra, de ez a dolgok rendje.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!