Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Érdemes-e elmennem az egyetemi...

Érdemes-e elmennem az egyetemi csoporttársaimmal ivászatra, ha én az "Én csak egy kólát kérek" arc vagyok?

Figyelt kérdés

Alapvetően nem hiszem hogy elmennék rá, de annyira nincsenek egyetemi események, hogy nem igazán látok más módot a csoporttársak megismerésére (első éves vagyok).

Viszont falra tudok mászni attól, ha valami eseményen állandóan az orrom alá dugnak valami italt, és az egész este abból áll, hogy én meg visszautasítom. Az nem csak nekem negatív élmény, hanem nekik is.

Mit gondoltok?

2020. okt. 7. 18:12
1 2
 1/14 anonim válasza:
En elmennek, es megmondanam nem iszok pont
2020. okt. 7. 18:25
 2/14 anonim válasza:
Akkor van értelme ha valaki más is megy aki alkohol ellenes, mert akkor támogathatjátok egymást.
2020. okt. 7. 18:26
 3/14 anonim válasza:
Én csak azt nem tudom miért nem találkozok ilyen emberekkel. :(
2020. okt. 7. 18:27
 4/14 anonim válasza:

Nekem így nézett ki a gólyatábor és azóta is az a kevés program, amit nekünk elsőéveseknek szerveztek.

Kicsit más, de volt osztálytársakkal is összeültünk az egyik egyetemi kocsmában és tök jól elvoltunk annak ellenére, hogy én nem ittam egyedül.

2020. okt. 7. 18:51
 5/14 anonim válasza:
Menj el mindenképp.
2020. okt. 7. 18:55
 6/14 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan elmehetsz, ha cseszegetnek ezért, akkor legalább látni fogod, hogy nem feltétlenül lesztek barátok. Egyébként nem kell betojni az alkoholtól sem, csak sajnos sokan nem ismerik a saját határaikat sem, ebből szokott baj lenni. Én legfeljebb egy sört szoktam meginni, akár tetszik másoknak, akár nem.
2020. okt. 7. 18:57
 7/14 anonim válasza:
Ne menj el, minek? Én az érem másik oldala vagyok és nem szeretném, ha ott lennél. Persze csak ha nem jó csaj vagy.
2020. okt. 7. 18:58
 8/14 anonim válasza:

Menj el és éppen csak nyalj bele az italba es fogd a kezedbe ennyi.

Nekem és a férjemnek a családba tele volt alkeszekkel. Én sokáig absztinens voltam.

Aztán rájöttem, amit az előttem szóló írt. Nem az alkohol a probléma magában, hanem a kontroll nélküli gyökerek.

2020. okt. 7. 19:10
 9/14 anonim válasza:
#8: Ez így igaz. Volt, hogy engem is megpróbáltak rábeszélni, hogy igyak még, de tudtam, hogy mennyi elég. Igaz, ami igaz, eleve ritkán is szoktam inni, de ismerem a határaimat. Sosem iszom annyit, hogy ne tudjam, mit csinálok. A legtöbb embert ez nem érdekli, iszik, amíg bír, utána meg csak csodálkoznak a bajaikon. A 6-os voltam.
2020. okt. 7. 19:22
 10/14 anonim válasza:
Én simán elmennék és viccből még egy kifestőkönyvet is vinnék magammal.
2020. okt. 7. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!