Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám megtalálni a...

Hogy tudnám megtalálni a csoporttársaimat?

Figyelt kérdés

Felvettek mesterképzésre és nagyon érdekel hogy kikkel fogok egy szakra járni, azonban nem tudom hogy hogyan találhatnám meg őket Facebookon. Négy évvel ezelőtt volt egy csoporttárskereső, így megtaláltuk egymást és csináltunk Facebook csoportot, akkor nagyon könnyen ment, de most ez nem működik, legalábbis nekem nem. Kerestem ilyen csoportot de nem találtam. Valakinek valami tipp, hogy hogyan találhatnám meg őket?

Egyébként BME-TTK Számítógépes és kognitív idegtudomány MSc, ha ez számít valamit :D Köszi előre is.

2020. júl. 24. 17:02
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Rákereshetsz esetleg mindenféle kombinációban a csoport nevére fb-n, BME-TTK Számítógépes és kognitív idegtudomány MSc 2020 :D és ennek rövidítései, hátha létrehozott már valaki ilyet. Talán arra is lehet keresni, hogy adja ki a fb azoknak a nevét, akik BME-TTK szakon tanulnak és ezt megadták most a pontszám megtudása után, ezekre ráírhatsz, bár ez elég sziszifuszi munka :D Mindenesetre sok sikert!
2020. júl. 24. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!