Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Nagyon szeretetéhes vagyok,...

Nagyon szeretetéhes vagyok, ezért mindenkivel kavarászok, mindenkibe beleszeretek, illetve csak azt hiszem, hogy beleszeretek. Ezen kívül ott van az exem, plusz a Badoo és a Tinder... Van kedve valakinek beszélgetni velem privátban?

Figyelt kérdés

2020. szept. 20. 19:50
1 2
 11/17 anonim válasza:

Tuti, hogy lány

Férfi ilyen kérdést nem ír ki.

Bár... Ez a gyk...

2020. szept. 22. 17:39
 12/17 anonim válasza:
Ugyan ezzel a problémával küzdök én is. Annyira vágyom arra hogy szeressen valaki, hogy pár óra beszélgetés után is annyira tudok kötődni mint ha legalább egy éve beszélnénk
2020. szept. 22. 18:51
 13/17 anonim válasza:

Velem is hasonló a helyzet.

Nekem írhatsz ha gondolod:)

2020. szept. 23. 22:56
 14/17 anonim válasza:
Írhatsz nekem is...szívesen beszélgetek veled, én is hasonló lennék.
2020. szept. 26. 07:57
 15/17 anonim válasza:

Attól függ ki vagy mi vagy 😂

Ha lány akkor beszélhetünk

20F

2020. okt. 3. 08:21
 16/17 win válasza:

VIGYÁZAT CSALÓ OLDALAK !!! további társkereső embermilliók megkárosítását. Csak egy ki számítás : 450 millió regisztrált ember , ha csak 1% vásárol is fizet elő 5$ ért de nem annyit vesz le hanem 4x esét kb 20-30 $ körött húznak le . Az 1% 4,5 millió ember ha visszaküldenek 5 $ akkor is marad fejenként kb. 20$ az napi 9 millió $ egyenként kis összegű csalás. Jogi értelemben szinte értelmezhetetlen kár, de bolygó szinten nagy gazemberség.

Badoo, be2, flirt, stb ezek és a hasonló oldalak, csaló oldalak sajnos bedőltem ennek. Pióca vagy kullancs oldalak, melyektől nagyon nehezen tudsz megszabadulni. Tőlem pl. személyi igazolványt kérték hogy törölni tudjanak, mit gondoltok minek kell e személyim vagy a jogsim képe, persze hogy azért , hogy visszaéljenek vele telefonkártyát, hamis bankszámlát nyitnak vele. Egy frászt adtam meg nekik .

Megfenyegettem őket hogy feljelentem minden hatóságnál rendőrség, GDPR, adóhatóság, FBI, média minden hatóságnál és meg is teszem. Ezek nem adóznak 5x vették le a pénzt szerencsére web számlám volt. Tartsátok magatokat távol az ilyen oldalaktól kamu képek vannak főképp és egy egy balek nő és férfi. 90% hamis lopott képekkel van feltöltve. Mindegyik ilyen amelyik ingyenes partnert ígér a környékről, a szomszédból. Adjátok tovább.

2020. okt. 28. 01:37
 17/17 anonim válasza:

Ugyan ez a szitu velem is, írj privibe!

17L

2021. júl. 16. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!