Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írnátok ki Tinderre ekkor?
Szerintem ez hülyeség, és nagyképűen is hangzik, már nem haragudj. Ráadásul felszínes, mert olyan, mintha azt mondanád, hogy ha valaki élőben jóképű, akkor már semmi más tulajdonság nem számít. Ezt pedig nőként írom.
Inkább nézd meg a képeit, csak felismered, hogy van-e rajtuk filter vagy sem...
Hát talán ne a pózereket húzd jobbra...
Én is balra húzom a profi fotós photoshopos, beállított képes cicababákat.
Amúgy el morzsolok érted egy könnycseppet, milyen nehéz lehet randiról randira járni(ahol ők szervezik, és fizetnek mindent), a sok match közt válogatni...
Nehéz lehet így élni!
Üdvözlet a való világban, a tinderes/instás/Fb-s képekből mindig vonj le legalább 2-3 pontot (ez nőkre is igaz, nem csak a pasikra). Mondjuk van aki eléggé durván nyomja, 5 éves kép és úgy szétphotoshoppolt hogy köze nincs a valósághoz. Igazából saját magával is kicseszik, mert egy rossz randi neki is időpazarlás, de mind1.
Ez a szöveg meg bocs' de beképzelt, eleve betámadod vele a másikat, azt tételezed fel mindenki hazudik. Ha kétségeid vannak akkor randi előtt videochat, vagy megkérdezed mikor készült a kép, a b) verzió mint eddig ha nem jön be a másik akkor 5 perc múlva távozol a randiról.
#5. Ebben mi a rosszindulat? Ha te látnál egy pasit, aki azt írná ki, hogy
"I don't care your photos on Instagram, you should be beautiful for real", akkor szerintem ugyanezt a benyomást keltené benned is.
"de nyilván nem fogok egy külsőre nem tetsző embert jobbra húzni " => Ez a része teljesen érthető, de én tartom magam ahhoz, hogy igen is, látszik egy képen, hogy szerkesztett vagy sem. A filterek szinte ordítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!