Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderre megéri regisztrálni?
Fiatal és meglehetősen csinos lányként, aki viszont borzasztó csöndes és elvan a maga dolgaival, van értelme regisztrálni, vagy várjak, amíg találkozom valakivel élőben?
Fontos megjegyezni, hogy csak és kizárólag komoly kapcsolat jöhet szóba, értelmes, kulturált férfival. Az mennyiben igaz, hogy a Tinder alkalmi kapcsolatkereső?
U.I. Trollok kíméljétek meg szegény kis kérdésem,köszi.
Szerintem nem. A Tinder csak kiábrándít. Iszonyú mennyiségű férfi fog bejelölni, szánalmas szövegekkel próbálják elhitetni veled, milyen jók lennének neked, de alapvetően csak megdugni akarnak. Van pár olyan is, aki komolyan megismerne, de a többeik alkotta koszos árvízben nem veszed észre őket.
f34
Valami igényesebb társkeresőre regisztrálj.
Gondolom intro vagy... Az elittárson tudsz hasonló emberekkel ismerkedni, én ott vagyok fent.
Én fent voltam. Ott találtam neg a páromat.
22/L
Miért NE érne meg regisztrálni?
Ha meg nem akarod hogy túl sok idióta férfi irogasson akkor ne húzz jobbra egyszerre 100 embert hanem szelektálj. Kesz
Nagyon sok férfi fog jobbra húzni.
Nőként mindenre van esélyed pláne ha jól nézel ki.
Férfiként k**úrvára nehéz ilyen társkeresőkön is, csak akkor jó ha nagyon kitűnsz a tömegből ha jóképű vagy
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!