Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderre megéri regisztrálni?
Fiatal és meglehetősen csinos lányként, aki viszont borzasztó csöndes és elvan a maga dolgaival, van értelme regisztrálni, vagy várjak, amíg találkozom valakivel élőben?
Fontos megjegyezni, hogy csak és kizárólag komoly kapcsolat jöhet szóba, értelmes, kulturált férfival. Az mennyiben igaz, hogy a Tinder alkalmi kapcsolatkereső?
U.I. Trollok kíméljétek meg szegény kis kérdésem,köszi.
10es jól írja.
Én mint átlagos férfi, 1-2 figyelemfelkeltő képpel semmire se jutok.
Ha olyan képeket tennék ki mint instán a tengerparton pózoló macsók, fullosan retusálva minden képen, az kellene a csajoknak.
Szerintem jó érzékkel kell válogatni, de lehet értelmes embereket találni. Pl aki ilyen hunyorítós-csücsörítős, vagyontárgyakkal félmeztelenül pózolós képeket tesz fel, akármilyen jóképű/jó a teste, nálam instant bal, mert szinte biztos szexkapcsolatot keres és nem az eszébe lehet beleszeretni.
Egy idő után megtanultam tekintet alapján szelektálni. Valahogy tényleg átjön egy-egy értelmes tekintet mögött az, hogy normális emberrel van dolgom. Így találtam rá a sok fuckboy és igénytelen pasi között jó pár rendes férfire is (rendes azt onnan tudom, hogy randiztunk is és tök jól elbeszélgettünk. Többnyire távolság, élethelyzet miatt nem lett folytatás). Szóval ha a külsőt úgy nézed, hogy ne legyen ronda, de nem is a top izompacsirta magamutogató, hanem keresed a közvetlen, hétköznapi embereket, vannak jó lehetőségek.
Pasiknak üzenem tehát, hogy a kisugárzás számít, értelmes lányt a hasonló fog meg, és pl nem csak izomtömeggel, de ápolt, rendezett külsővel és érdekes, jó helyesírással megírt pár soros leírással is meg lehet fogni a nőket. Így találtam rá pl egyedi érdeklődési kör alapján egy nagyszerű srácra, akiről kiderült, hogy van is közös barátunk.
Szóval tényleg az lesz a nagyobb szűrő, hogy tud-e egyáltalán írni, lehet-e vele beszélgetni szexen kívül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!