Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők hány százaléka veszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők hány százaléka veszi komolyan a tindert?

Figyelt kérdés

Tehát szerintetek milyen arányban vannak fent olyan lányok, akik mondjuk ténylegesen kapcsolatot szeretnének és nem csak szórakoznak?

Sajnos rengeteg olyan esettel találkozom, amikor valakinek csak azért kell a tinder, hogy az instára gyűjtse a követőket, vagy éppen a saját egóját fűtse vele.

Meg aztán ott vannak azok is, akik semmilyen effortot nem tesznek a beszélgetésbe és valami cleverbot szintjén csak egyszavas válaszokra képesek, nem lehet velük normális beszélgetést kialakítani.

Azokról nem is beszélve, akikkel beszélgetsz egy darabig, akár 1-2 hétig, aztán egyszer csak hirtelen szó nélkül eltűnnek.

2020. szept. 13. 15:19
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon keves szazaleka. A legtobb szorakozni jar oda, vagy egot novelni vagy kovetoket szerezni
2020. szept. 13. 15:45
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
29.5%
2020. szept. 13. 16:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem ennyire egyszerű. Én pl komoly kapcsolatot keresek, fenn is vagyok tinderen, tök normálisan válaszolok az embereknek és én is írtam rá már másokra. DE!

Ennek ellenére magát a tindert nem igazán tudom komolyan venni. Nem egonövelés céljából vagyok fenn, őszintén szólva kíváncsi voltam milyen de nem ettől várok nagy csodákat. Nem zárom ki persze, csak nincsenek nagy elvárásaim vele szemben. Akkor ez most minek számít?

2020. szept. 13. 16:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Kb 30%

Aki robotként válaszol annak szerintem ennyire elegendő az értelmi szintje / végtelen matche van és elvész közöttük. Én most beszélgetek egy nagyon aranyos lánnyal, ha kérdezed rengeteg ír, értelmesen, kérdezni nem tud 😢

2020. szept. 13. 18:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nyilván az veszi komolyan, aki rászorul.

Általában a kevésbé attraktívak, lányos közegből érkezők, introvertáltak, unalmas, rossz kommunikációs készségekkel rendelkezők, és esetleg akik iszonyatválogatósak.

2020. szept. 13. 18:31
 6/8 anonim ***** válasza:
84%

Mikor fent voltam, komoly kapcsolat céljából ismerkedtem. Rengeteg matchem volt, többsége nem írt, aki írt, az vagy buta volt, mint a tök, vagy csak d*gni akart, vagy a 2 együtt. Arról pedig ne beszéljünk, 1-2 milyen stílusban írt, mikor kiderült, hogy nem ő diktál.

Komolyan vehetetlen a tinder...

2020. szept. 13. 18:44
 7/8 anonim ***** válasza:
80%

Nem a Tindert nem lehet komolyan venni, hanem inkább az azt használó embereket.

2020. szept. 13. 18:56
 8/8 anonim ***** válasza:
37%
0% - mert ha komolyan vennék, akkor már 3 év alatt találtam volna onnan barátnőt a 200 matchből. De randi után semmi. Ja és általában azok tették szét a lábukat akik hangoztatták nagyon ezt a komoly kapcsolat dolgot ... persze utána abból se lett semmi.
2020. szept. 13. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!