Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is ilyen siralmas tapasztalatai vannak a Tinderes randikról?
Nem tudom miről beszéltek. Én 2015 óta csak a Tinderen ismerkedem és most tavasz óta 3. komoly barátnőm van róla. (Az előzőekkel 1,5 és 2,5 évig tartottak.)
Nekem pont tökéletes a Tinder, mert helyes arcú vagyok, viszont élőben nem nagyon megy az ismerkedés eleje, a kezdeményezés amikor oda kell menni a másikhoz, vagy pl társaságban nem tudom úgy felhívni magamra a figyelmet, mint az állandóan nagydumájú, társaság közepe, vicces, menő csávók. De miután már kidumáltuk magunkat kicsit neten és utána találkozunk randira, onnantól kezdve már rendben mennek a dolgok én is felszabadultabb vagyok és kettesben már tudok vicces, jó dumás is lenni, nem úgy mint megszólításkor, amikor rá lennék feszülve.
Szóval nem minden férfi dugásra használja a Tindert, én sem.
Nekem meg panaszkodnak a csajok,hogy csak meg akarják fektetni őket.
Én megmondom nekik az elején,hogy komolyat kereset,aztán ha randira hívom őket,akkor még felszivodnak
7. Tavasz óta a 3. komoly kapcsolatod? Hogy is számolsz? Ha márciust vesszük alapul is csak 6 hónapod volt erre.. akkor hogy lehetnek komolyak?
Amúgy kérdező én is sok mindennel találkoztam. Kicsit jobban kell szűrni már online is. Esetleg telefonálni szoktam. Volt olyan srác, aki letiltott fb-n mert megtudta, hogy szeretnék majd tetoválást (túléltem egy betegséget és annak a jelképét szeretném piciben magamra tetováltatni, hogy néha adjon erőt, hogy megéri vigyázni magamra.)
Volt olyan csávó, aki konkrétan ledugta a nyelvét a torkomon találkozásnál rögtön, egyszerűen annyira váratlanul ért, hogy csak pislogni tudtam.
De találtam rendes srácot is. Csak jó sokára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!