Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Mire koltsem el a penzem?

Mire koltsem el a penzem?

Figyelt kérdés

Egy nőnek sem kellek.Nehez volt feldolgozni de sikerult.

Viszont 1 megkeseredett ember lettem az evek alatt.Semmi sem erdekel.Szinte 5 ev alatt alig koltottem valamire.Televagyok penzel.Nincs mire költsek mert nem erdekel mar semmi.

Ti mire költenétek el a pénzt?.Prostikat utalom,sose mennek hozzajuk.

2020. aug. 25. 06:30
1 2 3 4
 21/39 anonim válasza:
14. Csak pszichológust ne javasolj neki. Ha már elkölti valamire, akkor legyen valami eredménye vagy legyen valami megfogható dolog, amire a pénzét cseréli. A pszichológus sokszor nem segít semmit. Még ha sok pénze van, se biztos, hogy megéri elszórni belőle ilyenre.
2020. aug. 25. 13:47
 22/39 anonim válasza:
Én megértelek, én se tudom a választ, kb.120M ftom van, fogalmam sincs mire költsem. Viszont nekem még van, ami érdekel és nem vagyok megkeseredve.
2020. aug. 25. 17:01
 23/39 anonim válasza:
Nincs a környezetedben esetleg olyan személy, aki nagyon visszahúzna?
2020. aug. 26. 08:18
 24/39 A kérdező kommentje:

tegnapelőtt 08:18

Nincs.

en magam vagyok aki visszahuz.Szinte sehova se jarok.Boltba is alig merek elmenni.Felek az emberektol.

2020. aug. 28. 06:53
 25/39 anonim válasza:
Olyan szomorú ilyen megkeseredett embereket látni...Az életnek nem az a lényege, hogy párt találj.Nekem volt egy időszakom, mikor kapcsolatból kapcsolatba ugrottam.Nem csak a kapcsolatok voltak szarok, de nem éreztem magam jól.Elsőre el kénne érned, hogy egyedül boldog légy.Nem egy pártól függ a boldogságod.Félsz az emberektől, akkor mozdulj ki a komfort zónádból.Attól ha otthon ülsz megkeseredve nem változik semmi, változásért tenni kell, ha már amúgyis sok pénzed van.Menj jótékonyságokra, vagy fogadj esetleg örökbe egy kutyust/macsekot, ha nem akarsz sajátott, elmehetsz önkéntesnek is.Pszichológus is segíthet.Keress barátokat akár.Menj el vakációra vagy ilyesmi.
2020. aug. 28. 10:01
 26/39 A kérdező kommentje:
NEkem nem olyan konnyu barhova is elmenni.Szinte mindenhova kell egy tolmacs....Nem akarok bele menni.Felek kimozdulni is.
2020. aug. 28. 17:44
 27/39 anonim válasza:

Szerintem ez csak trollkodik.

Akinek sok pénze van, nem ide fog írogatni az biztos.

Én rengeteg gazdag embert szállítok, taxis vagyok, de egy sem ilyen mentalitású.

Esetleg külföldön össze szedett egy kis eurót, aztán itt sajnáltatja magát.

2020. aug. 28. 19:48
 28/39 anonim válasza:
Taxiskàm, èn is “gazdag” vagyok megis ide irogatok na es?
2020. aug. 28. 20:18
 29/39 anonim válasza:
Én vennék sok Specialized Demo 8-at
2020. aug. 29. 05:26
 30/39 anonim válasza:
En a Pireneusokban vennek egy kis kohazat, es neznem a tajat.
2020. aug. 29. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!