Mire koltsem el a penzem?
Egy nőnek sem kellek.Nehez volt feldolgozni de sikerult.
Viszont 1 megkeseredett ember lettem az evek alatt.Semmi sem erdekel.Szinte 5 ev alatt alig koltottem valamire.Televagyok penzel.Nincs mire költsek mert nem erdekel mar semmi.
Ti mire költenétek el a pénzt?.Prostikat utalom,sose mennek hozzajuk.
mar probaltam beszelgetni...senkivel nem maradt tartos.
Meg beszelgeto partnernek sem vagyok jo.
Lenyegtelen.
Koszi a valaszokat.
Okééé, új ötletem van a befektetésre:
Pszichológus.
Nem ismerlek így nehéz válaszolni mire költsd a pénzed.
Gondolom nem célod tovább növelni vagyonod ha már kiírtad a kérdést hogyan használd fel.
Ha a helyedben lennék /de nem vagyok/ mindenképpen keresnék egy hozzám közel álló szervezetet aminek céljaival egyetértek, lehet még bele is folynék tevékenységükbe, segíthetném őket. Szóval valami hasznos és számomra felemelő tevékenységbe fordítanám 'vagyonomat'. Annyi nemes célért küzdő szervezet van a világon. Nekem inkább az jelentene gondot melyiket válasszam. :)
Szia hát így 25.én 500forintal a penztarcamba lenne mire koltsem hogy kihuzzam valahogy a kövi fizuig.
Ne legyél negatív örülj hogy van pénzed.
Nőből meg sok van és ne arra tartogasd h a nők elverjék a pénzedet.
Ha nekem sok lenne én állatmenhelyet nyitnék vagy valami vállakozást.
Szia,
tényleg keress magadnak egy pszichológust vagy alkalmazott filozófust, akivel elbeszélgethetsz az élet dolgairól.
A pénzedet meg (az öregkori megélhetést/anyagi biztonságra fordított összegen felül) meg olyasmire költsd, ami örömöt okoz neked.
Ami a nőket illeti: talán érdemes lenne azon elgondolkodnod, milyen társat szeretnél magadnak, és ilyen ember számára te mitől lennél vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!