Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek koltsem fel 4...

Szerintetek koltsem fel 4 honapos kisfiam vagy ne?

Figyelt kérdés
Mar lassan 3 oraja alszik.
2010. máj. 30. 17:34
 1/8 anonim ***** válasza:
34%

csak nyűgös lenne

(bár igy meg te leszel nyűgös,mert éjjel nem fog aludni igazán)

2010. máj. 30. 17:35
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Aludjon csak, majd felébred ha kialudta magát. A hidegfront, most bezavar náluk.
2010. máj. 30. 17:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, hogy irtal. Hozzaszoltam de csak rampislogott, dobott felem egy mosolyt es visszacsukta a szemeit. :) En is attol tartok, hogy majd ejszaka nem fog aludni. Mar 4 napja ezt csinlja, hogy bealszik delutan. Eddig mindig csak 3 orat hagytam, gondoltam rakerdezek itt, hogy ti mit tennetek. Ti is felkoltenetek 3 ora utan vagy hagynatok tovabb? Koszi megegyszer, hogy irtal.
2010. máj. 30. 17:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Isten ments! :-) Alvó gyerek=áldott pillanatok :-D

Amúgy hadd aludjon! Ha nem arról van szó, hogy aluszékony valami gyógyszertől/%betegségtől és figyelni kell nehogy bekómázzon, akkor hagyd békén. A gyerekeknek is tanulniuk kell a "hosszabb alvásokat". És nem mellesleg az neked szabadidő :-D

Én egyszer felpiszkáltam még kezdő koromban, azt hittem talán, hogy a vekkerhez kell állítanom a gyereket, és akkora cirkuszt csapott, hogy még most is lever a víz, ha rágondolok. Inkább egy kipihenten pislogó gyerek este tízkor, mint egy nyűgös-üvöltős délután 6-kor.

2010. máj. 30. 17:49
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
én fel szoktam költeni.igaz,nyűgös lesz,de éjjel legalább alszik.
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom neked is masodik valaszolo. Kulfoldon elek es itt ragyog a nap. De az is lehet, hogy mivel most tanult meg atfordulni hatrol hasra kifarasztja magat. Mert egyfolytaban ezt gyakorolja, ha ebren van. Szerintetek lehet ez okozza?
 7/8 A kérdező kommentje:

"akkora cirkuszt csapott, hogy még most is lever a víz, ha rágondolok" - ne haragudj kedves valaszado de en ezen olyan jot nevettem, hogy meg a konnyem is kicsordult. Persze tudom, hogy akkor nem lehetett egyszeru.

Koszonom szepen megegyszer mindenkinek

2010. máj. 30. 17:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Felkelteni:)
2010. máj. 30. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!