Mire koltsem el a penzem?
Egy nőnek sem kellek.Nehez volt feldolgozni de sikerult.
Viszont 1 megkeseredett ember lettem az evek alatt.Semmi sem erdekel.Szinte 5 ev alatt alig koltottem valamire.Televagyok penzel.Nincs mire költsek mert nem erdekel mar semmi.
Ti mire költenétek el a pénzt?.Prostikat utalom,sose mennek hozzajuk.
Csak kíváncsiságból: mennyi pénzed van?
Amúgy fektesd be, nehogy elverd!
Nem tudom most neked átszámítani pontosan forintra.Nem Magyarban lakom.
Gondolj egy nagy osszegre...Te mire koltened amivel talan szebbe tehetned meg az eleted ?
Keress valami hobbit. Az nem lehet igaz hogy semmi nem érdekel. Utazz, vegyél egy veterán autót, gyűjts érméket, tanulj meg hajót vagy repülőt vezetni, soroljam még? Vagy nézz ki egy képzést ami érdekel, vagy esetleg hasznos a munkádhoz, és ülj vissza az iskolapadba. Ez mind olyan tevékenység ami amellett hogy elfoglal, egyben közösségi élmény is, csatlakozol egy közösséghez, ahol új barátokra is lelhetsz, akik átsegítenek ezen a depis korszakon, sőt szerencsés esetben még lányokkal is ismerkedhetsz.
Egyébként ez alapján a pár sorod alapján is süt, hogy nagyon negatív vagy, ezt le kell vetkőznöd. A csajozáshoz önbizalom és pozitív kisugárzás kell. Próbálj optimista lenni, a korábbi csalódások ellenére is. Meg kell változnod, ahhoz hogy a nőknél sikeres legyél, előbb neked kell másként tekintened saját magadra. Ha te nem hiszel saját magadban, más sem fog. Ehhez a változáshoz pedig szerintem tálald meg először azt a valamit, amiben jó vagy. Mert mindenki jó valamiben, te is. Ezért jók a hobbik. Először teljesedj ki abban, legyenek barátaid, tanulj meg pozitív lenni, tálald meg a helyed a világban, és hidd el, ha így megváltoztál, ezt a nők is észre fogják venni.
Sok kicsi változás teheti esetleg szebbé.
Ami régebben érdekelt, hobbik stb, azokat ha esetleg újra tudnád kezdeni, eleinte akár csak egy kicsit is. Próbálgatni dolgokat, hogy mik azok, amik picit örömet tudnak okozni.
Nem ertitek a kerdest.
En eppen,h meg elek...lelkem ures.Semmi nem erdekel...a csajok mar vegkepp.10 folyamatos probalkozas utan feladtam.
A kerdes arrol szol,h te mire koltened?
Lehet lesz kozte olyan ami kizokkent ebbol az alapotbol.
10 folyamatos próbálkozás után feladtad?
Komolyan...?
Más évekig próbálkozik, nem csak 10 alkalommal.
Egyébként meg is értem a "csajokat". Ennyire megkeseredett és végsőségesen gondolkodó emberrel én se jönnék össze.
A befektetés rész pedig: ingatlan.
ma 07:01
10 ev.
Ev erted ? lemaradt,h ev.
Orulok neki ha megerted oket.Orulok,h meg 1 him is mellejuk allt.Rugjatok csak belem meg tobben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!