Valaki beszélgetne velem esetleg instagrammon vagy facen?
Figyelt kérdés
Depresszióm és rohamaim is szokott lenni, főleg estefelé. Ezekről senki sem tud. Öngyilkossági kísérletem már régebben volt ( erről családom persze tud)
Én úgy érzem hogy csak egy olyan emberre lenne szükségem aki mint haver napi szinten, főleg este irogat velem, néha hívásban beszélünk. Fontos lenne hogy empátiája legyen és jó tanácsokat adjon ne csak olyanokat írjon, hogy sajnálom stbb
Egyébként 17 éves vagyok és lány
Aki szívesen segítene és beszélgetne velem a napokban, az írjon kérlek mihamarabb!
2020. júl. 27. 19:08
21/47 anonim válasza:
Tényleg ír a kérdező, de normális beszélgetést nem lehet vele folytatni, csak a problémáit ecseteli, miért akart öngyi lenni, mi a baj a testvéreivel, mennyire szegények, de van egy balatoni nyaraló, stb stb. Másról képtelen írni, csak egy szemetesláda kell neki, amire bőven jó egy pszichológus, csak az övé inkább elment gyárba dolgozni, hogy ne hallgassa a hülyeségeit, mert nincs az a pénz, hogy zombi legyen tőle...
2020. júl. 28. 07:13
22/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat. Nagyon jól esett. Fantasztikus emberek vagytok. Csak így tovább. Annyira jó érzés mind ezt olvasni ❤️ amikor valaki csak segítséget kért.
2020. júl. 28. 10:28
23/47 anonim válasza:
Nem értem hogy miért basztatod. Kérdezett, megmondtad a véleményed, hagyd és kész... nem értem az ilyen embereket. Nem kötelező válaszolni a kérdésre nyugodtan pörgethetsz tovább ha nem tetszik. Fölöslegesen 25-ödjére meg leírni hogy csak nyávogni fog felesleges.
2020. júl. 28. 12:31
24/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ❤️
2020. júl. 28. 12:41
25/47 anonim válasza:
Nem én egyedül írtam. Privátban meg Isten ments, hogy beszélgessek a Kérdezővel...
2020. júl. 28. 12:47
26/47 anonim válasza:
Nem csak te, nem ezt mondtam de te, meg kb az előtted levők fele fölöslegesen
2020. júl. 28. 12:55
27/47 A kérdező kommentje:
Magyarul : Kopjon le az aki nem akar semmit csak beszólogat
2020. júl. 28. 13:31
28/47 anonim válasza:
Én írtam neki privátban még tegnap, azóta is válaszol.
2020. júl. 28. 17:27
29/47 anonim válasza:
De azért elküld mindenkit egy nyilvános fórumról, ahol bárkinek joga van írni... Barátságos ember.
2020. júl. 28. 17:37
30/47 anonim válasza:
#34 mindenkinek joga van írni valóban, csak nem mindenkinek kéne. A hülyeséget/beszólásokat jobb lenne ha az emberek magukban tartanák. Sajnos ez a magyar nép sajátossága, hogyha valakinek rossz, akkor legyen másnak is rossz. Ha valaki pedig ki meri írni, hogy rosszul érzi magát, sokan ezt felhívásnak veszik, hogy ez az, tapossuk bele még jobban a sárba, mert gyenge, és a gyengét könnyű legyőzni, és azzal Ő mekkora király lesz. Persze, lehet, hogy nem igaz amit ide írt, és más szándéka van, de az is lehet, hogy igaz, és mi van, hogyha pár ilyen flegma beszólás veri be a koporsóba az utolsó szöget. Mintha divat lenne a mai világban bunkónak/butának lenni. Tudom, hogy nem divat, szimplán csak a buta emberek vannak többségben a Földön (sajnos).
2020. júl. 28. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!