Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Valaki beszélgetne velem...

Valaki beszélgetne velem esetleg instagrammon vagy facen?

Figyelt kérdés

Depresszióm és rohamaim is szokott lenni, főleg estefelé. Ezekről senki sem tud. Öngyilkossági kísérletem már régebben volt ( erről családom persze tud)

Én úgy érzem hogy csak egy olyan emberre lenne szükségem aki mint haver napi szinten, főleg este irogat velem, néha hívásban beszélünk. Fontos lenne hogy empátiája legyen és jó tanácsokat adjon ne csak olyanokat írjon, hogy sajnálom stbb

Egyébként 17 éves vagyok és lány

Aki szívesen segítene és beszélgetne velem a napokban, az írjon kérlek mihamarabb!

2020. júl. 27. 19:08
1 2 3 4 5
 11/47 anonim válasza:
Én sem vállalnám a felelősséget. Az kéne még...
2020. júl. 27. 19:56
 12/47 Pawel166 válasza:

Szia. Nekem írhatsz, de először itt váltsunk pár mondatot.

18/L

2020. júl. 27. 20:18
 13/47 anonim válasza:
Ráuntál a régi beszélgető partnerekre, vagy ők unták meg a nyafogásod, panaszkodásod, kedves kérdező? :)
2020. júl. 27. 20:24
 14/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy kifejtetted a véleményed de én tényleg nem olyan vagyok mint a mai lányok ( akinek nem inge ne vegye magára de pl nem kurváskodni jöttem)

Tényleg vannak lelki bajaim, problémáim. Ha valaki szívesen beszélget velem, nagyon nagyon hálás vagyok érte. Ha te éppenséggel nem szeretnél, nem fogok megharagudni se de akkor ne is kommentelj többet. Mindenki azt csinál amit szeretne. Ha akar írni, ír. Ha hisz nekem, hisz, ha nem, akkor nem. Egyébként meg azért írtam ezeket a helyeket mert ezeket használom többet. Ide ritkábban nézek fel.

2020. júl. 27. 20:59
 15/47 anonim válasza:
Igen, mindenki azt csinál, amit szeretne. Ezt jól mondod. Tehát, aki kommentálni akar, az kommentál, és ezt nem tilthatod meg. Milyen felszólítás ez!?
2020. júl. 27. 21:04
 16/47 anonim válasza:

Én 25 éves vagyok, így számomra már túl fiatal lennél, de teljesen megértelek, mivel nekem sincs kivel beszélgetni és már sokszor gondoltam rá, hogy mi lenne ha valahová kiírnám, hogy beszélgetőtársat keresek.

Szerintem szánalmasnak tartanák az önsajnáltatásom és hogy nincs kivel beszélnem, ezért nem nagyon mertem megemlíteni sehol.

25F

2020. júl. 27. 21:46
 17/47 anonim válasza:
16 Miért lenne túl fiatal hozzád a kérdező? Tudtommal nem párt keres magának. Ki tudja, lehet hogy épp te vagy az ő embere.
2020. júl. 27. 21:50
 18/47 anonim válasza:
Hát igazából itt beszélgetőtársat keresni tényleg elég meredek, ismeretlenek közül válogatni. Nem hiszek ebben a "hű de depressziós vagyok" dologban, manapság mindenki is ezt csinálja kb mert az menő... aki meg akarja magát öngyilkolni az meg is tudja, aki meg nem akarja csak sajnáltatni magát annak meg nem sikerül. Ez már csak így megy. Én szívesen meghallgatlak (tudok empatikus is lenni nem csak ilyen 😅), de biztos vagyok benne hogy nincs olyan komoly bajod mint amilyennek beállítod. 20f
2020. júl. 27. 21:54
 19/47 anonim válasza:

17# Azért lenne túl fiatal, mert egyszerre 20 emberrel írogatna, eldobható tárgyként kezelne, flegma stílusban, miközben semmi komoly problémája nincs azon kívül, hogy a social media áldozata.

Ismerem ezt a korosztályt. Minőségi besszélgetés kizárt.

Csak a kapkodás, szleng, flegmaság, komolytalanság...

2020. júl. 27. 22:03
 20/47 anonim válasza:

Igaza van a #19-nek, esélytelen ezzel a korosztállyal tartalmas beszélgetést folytatni.

Nem beszélve arról, hogy a 100. lennél a holdudvarban mire sorra kerülnél egy "XD" elejéig.

2020. júl. 27. 22:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!