Valaki beszélgetne velem esetleg instagrammon vagy facen?
Depresszióm és rohamaim is szokott lenni, főleg estefelé. Ezekről senki sem tud. Öngyilkossági kísérletem már régebben volt ( erről családom persze tud)
Én úgy érzem hogy csak egy olyan emberre lenne szükségem aki mint haver napi szinten, főleg este irogat velem, néha hívásban beszélünk. Fontos lenne hogy empátiája legyen és jó tanácsokat adjon ne csak olyanokat írjon, hogy sajnálom stbb
Egyébként 17 éves vagyok és lány
Aki szívesen segítene és beszélgetne velem a napokban, az írjon kérlek mihamarabb!
Szia!
Nagyon szívesen megpróbálok segíteni.
Nem vagyok szakember, de örömmel meghallgatlak!
Szia
Nekem is írhatsz
Akkor te nem ismered a pszichológusokat. Ugyanis covid óta alig beszélünk, most meg egyáltalán nem. Nem érdekelnek a bunkó hozzászólásaid. Van elég bajom így is, emelett.
Kérlek akkor írj, ha kedveset tudsz mondani. Nem szexpartnert keresek, nem minden embernek ez a célja hidd el nekem.
Legalább egy tucat terapeutát ismerek, szakvizsgásokat és több évtizedes magánpraxisban dolgozókat is. Ismétlem: a pszichológusok nem tűnnek el csak úgy, ne hazudozz! Érdekes módon nem arra irányult a kérdésed, hogy segítsen valaki, hanem instagram és fb profilokat akarsz kihúzni az emberekből. Csináld csak, biztos találsz rá pár madarat, de ne ócsárold a hivatásukat gyakorlókat csak azért, hogy sajnáltasd magad!
37N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!