Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Valaki beszélgetne velem...

Valaki beszélgetne velem esetleg instagrammon vagy facen?

Figyelt kérdés

Depresszióm és rohamaim is szokott lenni, főleg estefelé. Ezekről senki sem tud. Öngyilkossági kísérletem már régebben volt ( erről családom persze tud)

Én úgy érzem hogy csak egy olyan emberre lenne szükségem aki mint haver napi szinten, főleg este irogat velem, néha hívásban beszélünk. Fontos lenne hogy empátiája legyen és jó tanácsokat adjon ne csak olyanokat írjon, hogy sajnálom stbb

Egyébként 17 éves vagyok és lány

Aki szívesen segítene és beszélgetne velem a napokban, az írjon kérlek mihamarabb!

2020. júl. 27. 19:08
1 2 3 4 5
 1/47 anonim válasza:
Akit keresel, azt pszichológusnak hívják.
2020. júl. 27. 19:14
 2/47 anonim válasza:

Szia!

Nagyon szívesen megpróbálok segíteni.

Nem vagyok szakember, de örömmel meghallgatlak!

2020. júl. 27. 19:15
 3/47 anonim válasza:

Szia

Nekem is írhatsz

2020. júl. 27. 19:19
 4/47 A kérdező kommentje:
pszichológusom van és semmit nem ér, nyáron teljesen eltűnt és nem reagál. Tehát ilyenek a csodás szakemberek kedves 1.válaszoló
2020. júl. 27. 19:19
 5/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm előre is a felajánlásokat, arra kérnék mindenkit, hogy kort és nemet írjon légyszi
2020. júl. 27. 19:20
 6/47 anonim válasza:
Ne kamuzz!!! A pszichológusok nem tűnnek el csak úgy és igenis reagálnak. Szexpartnert keresel? Chatszex?
2020. júl. 27. 19:25
 7/47 A kérdező kommentje:

Akkor te nem ismered a pszichológusokat. Ugyanis covid óta alig beszélünk, most meg egyáltalán nem. Nem érdekelnek a bunkó hozzászólásaid. Van elég bajom így is, emelett.

Kérlek akkor írj, ha kedveset tudsz mondani. Nem szexpartnert keresek, nem minden embernek ez a célja hidd el nekem.

2020. júl. 27. 19:27
 8/47 anonim válasza:
De azért elég meredek valakitől elvárni, hogy a lelki szemetesládáddá váljon. Nem gondolod??
2020. júl. 27. 19:29
 9/47 anonim válasza:

Legalább egy tucat terapeutát ismerek, szakvizsgásokat és több évtizedes magánpraxisban dolgozókat is. Ismétlem: a pszichológusok nem tűnnek el csak úgy, ne hazudozz! Érdekes módon nem arra irányult a kérdésed, hogy segítsen valaki, hanem instagram és fb profilokat akarsz kihúzni az emberekből. Csináld csak, biztos találsz rá pár madarat, de ne ócsárold a hivatásukat gyakorlókat csak azért, hogy sajnáltasd magad!

37N

2020. júl. 27. 19:35
 10/47 anonim válasza:
Szerintem veszélyes is tud lenni, ha így próbálsz úgymond, havert, barátot keresni, pláne 17 éves lányként. Gondolom sok jelentkező akad privátban is, főleg fiúk. De azt kétlem, hogy akarnak, és tudnak is segíteni olyan módon, ahogy képzeled. Egy egyszerű chates beszélgetőpartner nem biztos, hogy tudja mit kell írni egy olyan lánynak, aki depressziós, rohamai vannak, és öngyilkossági kisérletei is voltak. Én átlagos emberként, nem vállalnám a felelősséget, ha engem választanál. Ezért sem jelentkezek. Jobb inkább szakemberhez fordulni, ha "eltűnt" a mostani, akkor másikat keresni.
2020. júl. 27. 19:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!