Rájöttem, hogy nem tetszik külsőre. Hogy mondjam meg neki?
Volt egy lánnyal 2 randim, az elsőn nagyon megtetszett, ahogy viselkedik. A másodikon realizálztam, hogy ő sokkal nagyobb méretű (túlsúlyos), mint amit én el tudnék viselni, főleg hogy nem vagyok túl kövér (183cm / 72kg).
A kérdés az, hogy hogyan mondhatnám meg neki anélkül, hogy megsértődjön, hogy nem jön be külsőre, de beszélgetni meg tök jó vele?
Szerintem semmiképp se jöjj vele össze ha nem tetszik neked. Valakinek ő fog tetszeni, neked nem. Lehet hogy az arca, lehet hogy a belsője, lehet hogy a kövérsége miatt, ez a magánügyed.
Tényleg ne említs a túlsúlyát a szakításnál, ha lehet, mert ez nagyon megbánthatja.
Viszont ő tehet róla, hogy kövér. Igaz, hogy tényleg vannak olyan emberek, akik egészségügyi okokból túlsúlyosak, de ez nagyon kevés, kb az 1%-uk. Lefogyni kb a világ legegyszerűbb dolga, csak akaraterő kérdése, ha nem érzi jól magát a bőrében, hát fogyjon le.
Szerintem mindenképpen keress fel egy szemészt, ha 2 randi kevés volt arra, hogy észrevedd, a lány túlsúlyos.
Neki pedig adj esélyt arra minél előbb, hogy egy normális férfit találjon, ne egy ilyen kis nyavalygó b....igyereket.
"Egyébként 2 fajta kövér ember van, a másodikat sose bántsd:
1. Aki tömi magát édességgel, csokikkal, szénhidráttal, majd sír hogy kövér és végig van sértve ha megemlítik. Ezek a lányok előszeretettel terjesztik a "Plus size girl" szavakat és bántják a vékonyakat.
2. Aki kövér (akár egészségügyi okból is), de zavarja, próbál ellene tenni, egészségesebben enni, ha kis lépésekbe sikerül is. Elég ha egy kis kiflit eszik és már 20 kilóval több szegény."
És az elsőt miért is kellene bántani? Mert szeret enni? JAAAA, az hatalmas jellemhiba!
Én is ilyen rohadt jellemhibával rendelkezem, imádok enni, egyébként nem iszok, nem cigizek, nem drogozok, nem kávézok, na AZOKAT lehet szégyellni, és azokat kellene megalázni, akik ezeket csinálják! Én meg is vetem őket és lenézem, mert nyomorult függőségben élők akkor is, ha 40 kilósak!
És nyilván meg kéne alázni azokat az embereket, akik kikapcsolódás céljából a saját pénzükön alkoholt/cigit vesznek vagy ha egy nehéz munkanap előtt megisznak egy kávét.
Ez hatalmas szégyen, szerintem is
Szerintem is szemész kéne a kérdezőnek, mert hogy lehet, hogy csak a második randin látta meg a csaj külsejét és döntötte el, hogy hát neki mégis túl súlyos?!
Másrészt: szerintem inkább addig vacillált a kérdező, hogy vajon mit szólnak majd hozzá a haverok, addig meg élvezte a csaj jó társaságát, tehát azért várt vele a másodikig, mivel időt akart nyerni és addig is egy jó társaságot kiélvezni és mérlegelni.
Én a csajt sajnálom, mert azzal, hogy elhívtad második randira is, hamis reményt ébresztettél benne és úgy lett volna fer, ha az első után küldöd el a csába, hogy nem az eseted.
De megértem, hogy nehéz ügy, mivel kevés olyan külsőleg is attraktív nőt találni, akivel igazán jó együtt szellemileg-lelkileg is, tehát minden téren tökéleteset....
Én nagyon remélem, hogy ez a csaj nem megy bele a megalázó "maradjunk barátok"- lelki szemetesláda szerepbe és talál magának valaki olyat, akinek bejön minden téren.
A kérdező pedig fogalmazzon majd finoman, amikor csalódást okoz a lánynak és legközelebb már az első randira vigyen magával személymérleget, hogy biztosan beleférjen a kiszemelt hölgyemény az ideálisnak vélt keretbe.
Hát... Elmondtam neki.
Ahogy az várható volt, nem fogadta kitörő örömmel, igazából csalódott és örül, hogy "őszinte" voltam vele. Ez részben igaz is, meg nem is.
Azt mondtam, hogy belsőleg nagyon tetszik, sőt... Viszont a kémia nem működik kettőnk között, ezért nem szeretném folytatni.
Bánt, hogy megbántottam, de talán így jobb, mintha még tovább húzom a dolgot.
Hát az biztos, hogy szemét dolog lett volna tovább húzni, de az is tuti, hogy legközelebb meg neked fog egy szép lány csalódást okozni hogy esetleg nem jössz be neki, mert a karma már csak ilyen.
De remélhetőleg tanultál ez esetből és nem randizol olyannal, aki neked nem tetszik külsőleg illetve előtted nem tiszták a paraméterei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!