Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódás első látásra vs. "rájöttem", hogy tetszik?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szerintetek rossz, ha egy fiút (13) nem "szerelem első látásra" alapon állítom, hogy tetszik, hanem megismerés után "rájövök", hogy tetszik?
Remélem megértitek, bocsi a fura fogalmazásért. Az értelmes válaszokat előre is köszönöm. :) (lány-13)
2016. márc. 3. 23:27
1/6 anonim válasza:
ha van "jó" és "rossz" eset(amúgy nincs), akkor ez a jobbik véleményem szerint. A szerelem első látásra csalóka lehet, mivel előfordulhat, hogy túl későn jössz rá a másik ember hiányosságaira, meg arra, hogy mennyire nem illetek össze. Amikor pedig fokozatosan megismered, és úgy tetszik meg, az megbízhatóbb jelenség. Szóval hajrá
2/6 anonim válasza:
En a paromba 7 honap alatt lettem szerelmes, (ami ido alatt egyutt voltunk egyebkent)...:) ennek mar lassan 7 eve
22/L
3/6 anonim válasza:
Szerintem abszolút nem probléma, telesen mindegy hogy hogyan jössz rá, a lényeg hogy rájöttél..
4/6 anonim válasza:
Ez a jó!! Ha első pillantásra hiszed azt, hogy beleestél, akkor az fellángolás. Erős, de 1-2 hónapig tart. Ha később, miután megismerted, megszeretted, szerelem lett, az jobb érzés, nem öl annyira és 3 évig tart. Utána annak is vége. De az jobb. Úgyhogy ez a jó! :)
5/6 anonim válasza:
Nem rossz, sőt, ez még jobb is lehet, mint az "első látásra szerelem".
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek! :)
2016. márc. 4. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!