Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Rájöttem, hogy nem tetszik...

Rájöttem, hogy nem tetszik külsőre. Hogy mondjam meg neki?

Figyelt kérdés

Volt egy lánnyal 2 randim, az elsőn nagyon megtetszett, ahogy viselkedik. A másodikon realizálztam, hogy ő sokkal nagyobb méretű (túlsúlyos), mint amit én el tudnék viselni, főleg hogy nem vagyok túl kövér (183cm / 72kg).

A kérdés az, hogy hogyan mondhatnám meg neki anélkül, hogy megsértődjön, hogy nem jön be külsőre, de beszélgetni meg tök jó vele?

2020. júl. 16. 09:01
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
Elmondanád a súlyát ami téged ennyire ki aggaszt?
2020. júl. 16. 10:37
 12/33 A kérdező kommentje:
Nem tudom a súlyát.
2020. júl. 16. 10:44
 13/33 anonim válasza:

Hát egyáltalán ő szeret téged?

Ha igen, akkor keress a barátaid közt hozzá illőt.

Ha nem, akkor meg nem értem miért aggódsz azzon hogy hogy mondd el.

2020. júl. 16. 10:52
 14/33 anonim válasza:
#13 2 randi utan ki szerelmes?? nem is ismered a masikat, hogy lehetnel szerelmes bele??
2020. júl. 16. 11:26
 15/33 anonim válasza:
Szerelem elso latasra, ha nem hallottal volna neg errol.
2020. júl. 16. 11:43
 16/33 anonim válasza:
#15 hallottam rola, es nem hiszem hogy igazi (vagy legalabbis nem minden esetben). en szemely szerint nem tudok szeretni egy olyan embert, akivel 2x beszeltem, az nem szerelem, maximum szexualis vonzodas a kulsejehez, hiszen nem is ismerem az illetot.
2020. júl. 16. 11:51
 17/33 anonim válasza:
Én vékony nő vagyok, én engem is sok negatív megjegyzés ér a külsőm miatt, leginkább testesebb nőktől. Volt olyan kollégám, aki poénkodva azt mondta a többiek előtt, hogy : de hát neked nincs is segged... Mindenki jót nevetett, én nem igazán. Ne említsd meg a külsejét mert az nagyon szr érzés, mondd azt, hogy tökre bírod, szívesen vagy vele, de nem érzed azt a pluszt, ami egy kapcsolathoz kell.
2020. júl. 16. 11:56
 18/33 anonim válasza:

17: Velem ugyan ez, a 100+-os barátnőmet senki nem szólta meg, engem meg folyamat oltottak. Pedig én még formás is vagyok, csak vékony.

A biciklisre meg annyit mondanék, hogy a kolléganőm el van hízva mint állat (mindezt a pajzsmirigyére fogja, ami teljesen jogos, ha emellett a reggelinél nem egyből a csokipultot támadná be, ebédre meg nem szalonnát enne, dehát ez a fránya pajzsmirigy...),

és gyereket akarnak ami nem jön össze.

A csaj felmegy a lépcsőn és liheg, amikor mondjuk neki hogy kezdjen el sportolni hátha megindulna a baba is vele, áá... inkább nem.

Egyszer nem jött dolgozni, aztán délbe bejött sírva. Mondom jó ég, mi a baj?? Háát... ráálltam a mérlegre, híztam 2 kilót.

😂😂😂 Semmi gond, addig te sírdogáltál én kiszolgáltam 40 ügyfelet.

Tessék, így menj el vele biciklizni.

Amúgy semmi bajom a ducikkal ne értsetek félre, több a kivétel mint a fenti példák, a legjobb barátnőm is az, csak felháborít hogy az ilyen emberek piszkálnak engem és a biciklisről ez jutott eszembe, hogy még ehhez is lusta valakim Elnézést ha valakit megbántottam!

2020. júl. 16. 12:20
 19/33 anonim válasza:

"Elhívtam bringázni is (ugyanis az adatlapja alapján szeret), és erre mondta, hogy ő 3km-nél többet nem bírna/nem akar. Így akaraterő nélkül pedig nehéz is lesz leadni belőle."

Engedd el, ha elvárásokat és feltételeket támasztasz irányába azért, hogy lehessen köztetek valami, akkor jó kapcsolat abból nem lenne soha. Legyél annyira férfi, hogy igen, megmondod neki akkor, hogy csak barátként gondolsz rá, és ezt személyesen teszed (nyilván).

2020. júl. 16. 12:25
 20/33 anonim válasza:

4.

"az ilyeneknek van a tinder. Ott ki tudod választani ki illik hozzád mell- és csípőméretben, megrakod, és kész."

Ez nem éppen így működik...

2020. júl. 16. 12:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!