Lányok! Ez creepy volt tőlem? 😃
Tegnap este futottam. Pont akkor sétáltam bele, amikor egy ház előtt az utcán állt kint egy 18 körüli lány. Már szürkület volt. Irgalmatlan szembeszél végig a futás alatt. Egymásra néztünk és egy mosoly közepette mondtam, hogy Fú, egyfolytában szembeszél van, egyszer sincs hátszelem az elmúlt 4-5 futás során. Mosolygott és azt mondta, hogy ő ezt nem bírná. Aztán elköszöntem.
Nem szoktam ilyeneket csinálni, hogy ilyen közvetlenül megszólítok idegeneket, de pont rám nézett, én is rá és úgy kikívánkozott belőlem. 🤣 Több, mint 10 év van a javamra, majdnem 15.
Utána gondoltam bele, hogy mekkora gáz lehettem, vagy égő ez. Ti mit gondoltok?
Kort is!
Pontosan. Welcome to Hungary, ahol egy felnőtt férfinak hatalmas nagy fejlődés az, hogy a széllel kapcsolatban tett megjegyzést egy 18 éves lánynak, amire egy pár szavas választ kapott és itt vége is a történetnek... Szívből gratulálunk, hogy ezt a merész dolgot meglépted.
És akkor most szánjunk egy percet arra, hogy egy 21 évest próbálsz leosztani, 30+ évesként, mikor ez a kérdésed a tini kategóriába való. Nem a mi sarunk, hogy a kis településről ki sem teszed a lábad, ennyire nem élsz társadalmi életet ezek szerint és ez volt az első ilyen élményed.
Mivel nem vagyok "lányok", ezért a kérdésre érdemben nem tudok válaszolni, elnézést. 🙃
Maximum a témában annyit tudok hozzászólni, hogy szerintem ez tök normális, azaz nem "creepy" vagy "cringe". Én is kis városban élek, sokat szoktam kóvályogni (nem merem igazi testmozgásnak hívni, mert nem futok, maximum gyorsan gyalogolok) és bizony előfordul olyan helyzet amikor pár mondatot váltok idegen emberekkel, mert a helyzet "tökre adja". Mondjuk én olyan "fajta" vagyok, aki egy szimpla hosszú sorbaállásnál sem zárkózik el attól, hogy random emberekkel beszélgessen.
Szerintem nincs ebben semmi rossz vagy jó, egyszerűen csak >>>emberi<<<. :)
A negatív részével egyetértek, de sajnos nem CSAK emiatt tart itt az ország. Számos más tényező van amit fel lehetne sorolni, hogy miért is "tartunk ott, ahol". De ez erősen off-topic lenne...
Amennyiben megengedsz egy megjegyzést! Amúgy azt észrevetted, hogy Te is le tudsz menni a kioktató és lekezelő/lenéző üzemmódba, hasonlóan azokhoz akik "támadnak" téged? 🙃
Én biztos elegánsan felülemelkednék azokon a beszólásokon amikből árad a rosszindulat. Tudod, kinek mire van "kapcsolója". :)
További szép napot és ne legyetek negatívak! 😊
Nem volt semmi különös abban, amit csináltál, nem is értem mi értelme a kérdésednek. De legyen, látszik, hogy számodra ez egy nagy dolog volt, úgyhogy csak így tovább!
Viszont: Bátorítást és elismerést vársz, de ha valaki nem elismeréssel szól hozzád, akkor azt elkezded rögtön kritizálni. Gondolom ez valami védelmi mechanizmus... ami sokat elárul rólad, mint ember. Látszik, hogy frusztrált vagy, tele haraggal és feszültséggel. Gondolom sok sérelem ért az életben és ezek miatt lelki sérült is vagy, de ne másokon vezesd ezt le, mert ezzel csak még jobban elüldözöd magad mellől az embereket.
F/30
Azt vettem észre, hogy ahogy idősödik az ember, annál könnyebben elegyedik szóba másokkal - már nem inog meg ilyenkor emiatt az önbizalma. Vagy úgy hozza a szitu, vagy csak jól esik, teljesen normális dolog. Persze van aki ezen csodálkozik, van aki szívesen beszélget, és van aki csak udvariasságból reagál. Az idős, egyedülállók pedig örülnek minden szónak.
40+ N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!