Lányok! Ez creepy volt tőlem? 😃
Tegnap este futottam. Pont akkor sétáltam bele, amikor egy ház előtt az utcán állt kint egy 18 körüli lány. Már szürkület volt. Irgalmatlan szembeszél végig a futás alatt. Egymásra néztünk és egy mosoly közepette mondtam, hogy Fú, egyfolytában szembeszél van, egyszer sincs hátszelem az elmúlt 4-5 futás során. Mosolygott és azt mondta, hogy ő ezt nem bírná. Aztán elköszöntem.
Nem szoktam ilyeneket csinálni, hogy ilyen közvetlenül megszólítok idegeneket, de pont rám nézett, én is rá és úgy kikívánkozott belőlem. 🤣 Több, mint 10 év van a javamra, majdnem 15.
Utána gondoltam bele, hogy mekkora gáz lehettem, vagy égő ez. Ti mit gondoltok?
Kort is!
Hát biztos néztem volna egyet, hogy hű de kis közvetlen vagy:D Amúgy ebből nincs baj, én várnám a következő ilyen alkalmat:DD
19l
Nem értem, mibe sétáltál te bele? És ha futottál akkor hogy tudtál vele beszélni?
Amúgy meg nem creepy az ilyen, inkább csak cringe volt a dumád. Mi a bajod a szembeszéllel? És ha oda-vissza futsz akkornem kúrvára mindegy melyik irányba fúj?
1 vagyok. Nem tudom te mennyit futottál már életedben, de egyszer azért megnéznélek szembeszélben vagy esőben futni akár csak 2 km-ert is.
Avass be kérlek ha ennyire tudod azt, hogy mit sportolok hány éve és milyen szinten is:)
Szerintem ne menjünk bele, hogy ki futott már többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!