Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lányok! Ez creepy volt tőlem? 😃

Lányok! Ez creepy volt tőlem? 😃

Figyelt kérdés

Tegnap este futottam. Pont akkor sétáltam bele, amikor egy ház előtt az utcán állt kint egy 18 körüli lány. Már szürkület volt. Irgalmatlan szembeszél végig a futás alatt. Egymásra néztünk és egy mosoly közepette mondtam, hogy Fú, egyfolytában szembeszél van, egyszer sincs hátszelem az elmúlt 4-5 futás során. Mosolygott és azt mondta, hogy ő ezt nem bírná. Aztán elköszöntem.

Nem szoktam ilyeneket csinálni, hogy ilyen közvetlenül megszólítok idegeneket, de pont rám nézett, én is rá és úgy kikívánkozott belőlem. 🤣 Több, mint 10 év van a javamra, majdnem 15.

Utána gondoltam bele, hogy mekkora gáz lehettem, vagy égő ez. Ti mit gondoltok?

Kort is!

2020. júl. 8. 23:57
1 2 3 4
 1/34 anonim válasza:

Hát biztos néztem volna egyet, hogy hű de kis közvetlen vagy:D Amúgy ebből nincs baj, én várnám a következő ilyen alkalmat:DD

19l

2020. júl. 9. 00:09
 2/34 anonim válasza:

Nem értem, mibe sétáltál te bele? És ha futottál akkor hogy tudtál vele beszélni?

Amúgy meg nem creepy az ilyen, inkább csak cringe volt a dumád. Mi a bajod a szembeszéllel? És ha oda-vissza futsz akkornem kúrvára mindegy melyik irányba fúj?

2020. júl. 9. 00:12
 3/34 A kérdező kommentje:
#1: igen, én is meglepődtem magamon. Mondom úristen, ezt komolyan kimondtam? 🤣 Aranyos vagy, legközelebb már besütöm a Bocs, hogy késtem, szembeszél volt megint dumát. Már most is ezt kellett volna, csak az ember utólag kapcsol. 😃 Jó olvasni, amit írtál.
2020. júl. 9. 00:13
 4/34 anonim válasza:
Ja lemaradt: Kort
2020. júl. 9. 00:13
 5/34 anonim válasza:

1 vagyok. Nem tudom te mennyit futottál már életedben, de egyszer azért megnéznélek szembeszélben vagy esőben futni akár csak 2 km-ert is.

2020. júl. 9. 00:15
 6/34 A kérdező kommentje:
5 km szoktam futni heti 2x, meg bringázok 4-5x, alkalmanként 20 km-t. Azért sétálok bele, mert 190 centihez 98.5 kg vagyok. De normális az alkatom, nem vagyok kövér, mackós sem. Mit kellett volna mondanom, ha úgy volt, hogy már zsinórban 5. edzésnél végig szembe fújt, akarmerre kanyarodtam a szokásos kertvarosi körömön?
2020. júl. 9. 00:15
 7/34 A kérdező kommentje:
#5: köszönöm, lelkemből szóltál. 🙂
2020. júl. 9. 00:16
 8/34 anonim válasza:
#5 Akkor sokkal, de sokkal többet futottam, mint te. És eddig egyszer se zavart a szél annyira, hogy sírjak miatta vagy megálljak.
2020. júl. 9. 00:17
 9/34 anonim válasza:

Avass be kérlek ha ennyire tudod azt, hogy mit sportolok hány éve és milyen szinten is:)

Szerintem ne menjünk bele, hogy ki futott már többet.

2020. júl. 9. 00:20
 10/34 A kérdező kommentje:
Itt nem ezen van a hangsúly, de tény, hogy zavaró az erős szembeszél végig és lihegtem az etap végén. Nézett emiatt és ekkor jött a dolog. Ertekelnem, ha ebben a qrva országban végre nem negatívkodna mindig mindenki.
2020. júl. 9. 00:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!