Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » "Lányok", valaki beavatna a...

"Lányok", valaki beavatna a nudizásba?

Figyelt kérdés

Egyedül nincs kedvem/merszem menni. Nyomorultnak, és kívülállónak érezném magam.

Minden képen intézményesített helyre szeretnék menni. Az erkölcsi, és jogszabályi normákat komolyan veszem. Még a sporteszközöket is elpakolom magam után, ha végeztem az adott gyakorlattal.

30 éves vagyok. Jófejnek, tisztelettudónak tart a környezetem.

Privátban is írhattok, hálás leszek érte ^_^

2020. jún. 27. 23:07
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
Miért kell ennyire bonyolítani? Mondd el, hogy dugni vagy kukkolni akarsz.
2020. jún. 27. 23:24
 2/23 anonim válasza:
google!
2020. jún. 27. 23:27
 3/23 A kérdező kommentje:

23:24-es, nem dugni akarok (illetve nyilván mindenki akar, de nem ilyen aljas, hálátlan módon akarom elérni)

Azt pedig kikérem magamnak, hogy kukkolónak titulálsz

2020. jún. 27. 23:34
 4/23 anonim válasza:

Vajon otthoni fürdésnél is netes segítséget kértél, hogyan vetkőzz le egyedül...

Ha meg olyan tisztelettudó vagy, miért pont ismeretlen lánnyal akarsz menni, ami nagyon nagyon félreérthető...bár ma már ha kutyával indulnál, az is:DD

Ne szenvedj ennyit:

[link]

[link]

2020. jún. 28. 19:22
 5/23 A kérdező kommentje:

Kedves 19:22-es!

Miért lenne tiszteletlenség közös kikapcsolódásra invitálni "ismeretlen lányokat"? A két linkkel nem lettem boldogabb, vagy közelebb a szándékomhoz, de köszönöm az igyekezetet.

Remélem egy nudista/naturista vagy legalább szellemiségében ehhez közel álló illető is ír majd választ.

2020. jún. 28. 19:28
 6/23 anonim válasza:

Az biztos nem vagyok, ne sértegess:)))

Miért, mert full idegen vagy s pucér, azért...bringázni se megy el senki egyedül éjjel ismeretlennel...

Ha ennyiből nem tudod megoldani a gondod, ezt nem neked találták ki...

2020. jún. 28. 19:34
 7/23 anonim válasza:
Nem kötelező elvállani. A sértegetést mellőzzük.
2020. jún. 28. 19:42
 8/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm 19:42-es. Kár, h nem tudlak felpontozni
2020. jún. 28. 19:47
 9/23 anonim válasza:
Ha ennyi humorod is van...nemhogy nőt, de embert nem találsz kísérőnek-oktatónak..., de majd mesélj mesélj, ha igen:))
2020. jún. 28. 19:48
 10/23 anonim válasza:
Demiért nem hanyagolod a témát ha nem tetszik? Muszáj mindenáron a megmondóembert játszani?
2020. jún. 28. 19:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!