"Lányok", valaki beavatna a nudizásba?
Egyedül nincs kedvem/merszem menni. Nyomorultnak, és kívülállónak érezném magam.
Minden képen intézményesített helyre szeretnék menni. Az erkölcsi, és jogszabályi normákat komolyan veszem. Még a sporteszközöket is elpakolom magam után, ha végeztem az adott gyakorlattal.
30 éves vagyok. Jófejnek, tisztelettudónak tart a környezetem.
Privátban is írhattok, hálás leszek érte ^_^
23:24-es, nem dugni akarok (illetve nyilván mindenki akar, de nem ilyen aljas, hálátlan módon akarom elérni)
Azt pedig kikérem magamnak, hogy kukkolónak titulálsz
Kedves 19:22-es!
Miért lenne tiszteletlenség közös kikapcsolódásra invitálni "ismeretlen lányokat"? A két linkkel nem lettem boldogabb, vagy közelebb a szándékomhoz, de köszönöm az igyekezetet.
Remélem egy nudista/naturista vagy legalább szellemiségében ehhez közel álló illető is ír majd választ.
Az biztos nem vagyok, ne sértegess:)))
Miért, mert full idegen vagy s pucér, azért...bringázni se megy el senki egyedül éjjel ismeretlennel...
Ha ennyiből nem tudod megoldani a gondod, ezt nem neked találták ki...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!