Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lányok! Ez creepy volt tőlem? 😃

Lányok! Ez creepy volt tőlem? 😃

Figyelt kérdés

Tegnap este futottam. Pont akkor sétáltam bele, amikor egy ház előtt az utcán állt kint egy 18 körüli lány. Már szürkület volt. Irgalmatlan szembeszél végig a futás alatt. Egymásra néztünk és egy mosoly közepette mondtam, hogy Fú, egyfolytában szembeszél van, egyszer sincs hátszelem az elmúlt 4-5 futás során. Mosolygott és azt mondta, hogy ő ezt nem bírná. Aztán elköszöntem.

Nem szoktam ilyeneket csinálni, hogy ilyen közvetlenül megszólítok idegeneket, de pont rám nézett, én is rá és úgy kikívánkozott belőlem. 🤣 Több, mint 10 év van a javamra, majdnem 15.

Utána gondoltam bele, hogy mekkora gáz lehettem, vagy égő ez. Ti mit gondoltok?

Kort is!

2020. júl. 8. 23:57
1 2 3 4
 11/34 anonim válasza:
#9 Ha jól tudom te kezdted, hogy "futottál-e már az életedben", szóval ne kapd fel a vizet. És nagyon el vagy telve magadtól ilyen fiatalon. Még meg se születtél, mikor én már futottam az ellenszélben :)
2020. júl. 9. 00:23
 12/34 A kérdező kommentje:
Hallod, jelentem a kommentjeidet, offolod a kérdést.
2020. júl. 9. 00:25
 13/34 anonim válasza:
#12 Nem offoltam semmit, válaszoltam a kérdésre, erre nekem estetek. Ha nem tetszik az őszinte válasz akkor csak vállveregetésért jöttél, nem is érdekel igazából mások véleménye
2020. júl. 9. 00:27
 14/34 anonim válasza:
Az gáz, hogy ezt a kérdést feltetted... Ennyire antiszoc vagy, hogy hú, ez mekkora dolog volt? Nem kötekedés, de egy tininél még oké ez a kérdés, egy felnőttnél viszont már gáz. Ráadásul elismerést vársz (random idegenektől), hogy mekkora "creepy" volt tőled. Ezt a szót is tinik használják ebben az országban... Élj tartalmasabb életet. 27N
2020. júl. 9. 00:36
 15/34 A kérdező kommentje:
#14: tudod, nem igazán erősített meg a női nem abban, hogy jó vagyok úgy, ahogy vagyok (bár volt már néhány kapcsolatom). Lehet, hogy te nőként dúskálsz a másik nem elismeréseiben, udvarlásában, rajongásaiban, de fogalmad sincs, hogy nekünk átlagos kinézetű férfiaknak mennyire nehéz a helyzetünk ismerkedés terén, főleg, ha a munkád is olyan, hogy csak férfiak vesznek körül, s mondjuk egy községben vagy kisvárosban élsz messze, vidéken. Emellett külső okok miatt a baráti társaságod is széthullott. Nem beszélve arról, hogy igen, kellett volna egy kis bátorítás tőled és mástól is, hogy bár béna voltál, de legalább megpróbáltad és ez rohadt jó, mert sokan még erre sem képesek. Biztos sokba kerülne biztatni a másik embert itt, vagy személyesen is. Rombolni az önbizalmat, hülyézni, ekézni valakit mindig nagyon könnyű. A hétköznapi életben nem használom ezt az angol szót, elhiheted. Most csak úgy jött itt. S bár rohadtul nem tartozom magyarázattal, leírtam, hogy lásd, könnyű arctalanul ítélkezni. Tartalmas életem van, sportolok, kirándulok, főzök, olvasok, megyek ide-oda, baráttal találkozom, túrázok stb. Hidd el, nem egy irodalmi versenyt nyertem már, szóval kár volt most ezzel beoltani, hogy tinik használják ezt a szót. Szerintem te egy frusztrált, kiégett 27 éves nő vagy, aki itt vezeti le, hogy a kutya sem néz rá.
2020. júl. 9. 00:46
 16/34 anonim válasza:

Szerintem meg cuki volt?

Kor!

2020. júl. 9. 01:04
 17/34 anonim válasza:

Erről az Iģy jártam anyátokkal sorozat elmélet ugrott be.

Ha szimpi vagy neki, akkor cuki és várja a következő alkalmat, ha nem akkor creepy.

Szerintem hajrá, ha nem tetszik neki az úgyis feltűnik majd. :D

2020. júl. 9. 01:26
 18/34 anonim válasza:
#15 Ha egy szimpla kinyögött mondatot ennyire nagy számnak tartassz, az nem jó, ezt próbáltam megértetni veled. Nem én vagyok frusztrált és kiégett, hanem te. Semmi önbizalmad nincs. Ha üres az életed, akkor azt azzal kell megtölteni, ami hiányzik. Csinálhatsz ezer dolgot, de attól még nem úgy tűnik, hogy túl sok emberrel, nővel kommunikálsz...
2020. júl. 9. 07:53
 19/34 anonim válasza:
A kommentelők többsége mekkora egy bunkó segg. Sajnálom kérdező, hogy ilyen válaszokat kell olvasnod.
2020. júl. 9. 08:41
 20/34 A kérdező kommentje:
Arthur, köszönöm. Nem veszem magamra. Csak véleményt, tanácsot kértem, de helyette kevés kivétellel kioktatast kaptam. Welcome to Hungary. Barátságos emberek országa. Na ezért tartunk még itt. 🙃🙃🙃
2020. júl. 9. 09:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!