Akad itt olyan keményvonalas introvertált/antiszociális egyén, aki vállalná, hogy találkozzon velem Budapesten egy kis beszélgetés erejéig? 26/F
Egyre jobban kezd érdekelni, hogy élőben vajon hogy működik egy ilyen ember. Itt a gyakoris kérdések alapján már őrizgetek egy általános képet róluk, de kíváncsi vagyok, hogy egy személyes interakció során mennyire állnának helyt az elképzeléseim.
Tudom, egyesek számára talán sértőnek számíthat ez a kérdés/kérés, de én nem annak szánom. Nem bántani akarok senkit, tényleg csak kíváncsi vagyok.
Keményvonalas introvertalt,
aki önként jelentkezne
személyes találkozás céljából,
hogy elemezhesd őt.
Ühümm.
Mit ismondhatnék erre ún. keményvonalas introvertaltként: 🤦♀️🤣🤣🤣😃🤣😃😃😃😆😆😆
valamint: sok sikert👍
Mindezt nulla cinizmussal teszem, és valóban elhiszem, amit írtál - vagyis hogy nem ítélkezel emiatt.
Csak annyira vicces, illetve szép kihívásehet a tagmondatonként egy komplett világot szétrobbantó ellentmondást tartalmazó célhoz passzoló, vérbeli introra bukkanni.
Jószándékból válaszolok neked.
Pontosan ilyen ember vagyok, megszórva szoc fóbiával.
S pont ezért nem fogok veled találkozni, se senkivel nem tenném akárki legyen és akármilyen szándékkal.
Tiszteljük a kíváncsiságod de az ilyen gátlás nem olyan hogy mivel te kíváncsi vagy, milyen ez, mi majd ledobjuk a gátlásainkat.
Ilyen ember kizárt hogy csak így összefusson veled.
Ja és egy tipp.
Aki hajlandó így összefutni veled, annak valójában kizárt hogy ilyesmi baja lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!