Tudtatok itt barátokat találni?
Figyelt kérdés
tegnap 16:42
11/13 anonim válasza:
Volt egy ilyen ember, aztán ő is lelépett, miután kapcsolata lett.
tegnap 22:41
12/13 anonim válasza:
Nem.
Sajnos én egy lelkibeteg srác vagyok, megismertem itt egy 1.5 évvel fiatalabb srácot. Érzelmileg játszott velem, folyamatosan magamra hagyott, és érzekeltette velem, hogy én nem vagyok szerethető, sokszor kihasznált. Egy idő után elkezdett ragaszkodni hozzám, így aztán meg neki rendszeres lett, hogy elmondta mit érezz irántam, szép szavakkal, de sértően, hogy nem kedvel stb. Azt is mondta, hogy mi azért vagyunk barátok mert egyikünk se 100as és velünk a kutya se barátkozna. Eljátszotta, hogy nem találkozunk stb. Szóval végén teljesen magamra hagyott, ő barátkozik tovább itt is az oldalon, meg minden chat appra előfizetett, én meg teljesen befelé fordultam, nem beszélek senkivel.
tegnap 23:08
13/13 Ma.Vi. válasza:
Nem.
ma 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!