Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van még aki így érzi?

Van még aki így érzi?

Figyelt kérdés

… hogy tele a világ aljas, gonosz emberekkel akik csak azt keresik hol rúgjanak bele a másikba?

És legszívesebben elmenekülne?

febr. 19. 11:50
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
8- kapcsolatban vagy? Igen a pasik többsége nem impotens, de attól még jó is kisülhet belőle, persze más ha nem vagy független.
febr. 19. 12:41
 12/30 A kérdező kommentje:
11, jelenleg egyedülálló vagyok.
febr. 19. 12:43
 13/30 anonim válasza:
Akkor most majd kapsz sok privátot 😂, 7 és 11 vagyok.
febr. 19. 12:51
 14/30 anonim válasza:

Én sajnos itt megismerkedtem 2023 őszén valakivel, akiről azt hittem kedves, jó ember.

Tudta, hogy magányos vagyok, borzalmas családi körülményeimet, és közel laktunk egymáshoz. 3 tali után ignorált hetekig, aztán visszajött ott is többször ezt eljátszotta, amikor meg elmondtam a véleményem (egy idő után nem ignorált, helyette inkább csak panaszkodott de talizni nem, meg sértgetegett hogy ijesztő vagyok stb) elkezdett öngyilkossággal fenyegetni stb, mindig érzelmileg zsarolt. Szerintem talàlt màst, magamra hagyott teljesen, nem is reagál semmire, de akkor legyen benne annyi, hogy azokat a dolgokat amit adtam neki, adja vissza. ;)

febr. 19. 12:54
 15/30 anonim válasza:

Elég szomorú és hajmeresztő dolgokat lehet itt olvasni emberekről :/ Ez a legutolsó nagyon megjárta szerencsétlen..

# 2

febr. 19. 12:57
 16/30 A kérdező kommentje:

14, szerencse, hogy ennyivel megúsztad. Én nem…

Tanulságos dolgok ezek :(

febr. 19. 13:08
 17/30 anonim válasza:
Szóval jó csaj vagy... :)
febr. 19. 13:46
 18/30 anonim válasza:

Én is így érzem kérdező. Nőkkel már nem barátkozok, mert kétszínűek és sunyik.

Fiú haerjaim vannak, de sajna van, amikor ott is kibukik, h többet akarnak...

Pedig én kapcsolatban vagyok. :D

febr. 19. 14:01
 19/30 anonim válasza:

Azért ne gondoljátok, hogy a fiúk szándékosan lesznek belétek szerelmesek, ez nem így működik. Aki meg szerelmes, az kicsit bolond is lesz, biztos voltatok ti is így.

Nem lehet, hogy sok embert kicsit hamar leírtok? Enyhe dolgok alapján?

febr. 19. 14:33
 20/30 anonim válasza:

Nem írtam egy szóval sem, h szerelmes, csak azt, h többet akar. Ahogy azt sem, h minden haverom, csak van olyan. Nagy számok törvénye, tudod. Van akivel megbeszéltük és maradtunk haverok. Párommal meg nagyon jóban vannak, úgy is, h tud mindenről.:)

18#

febr. 19. 14:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!