Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van még aki így érzi?

Van még aki így érzi?

Figyelt kérdés

… hogy tele a világ aljas, gonosz emberekkel akik csak azt keresik hol rúgjanak bele a másikba?

És legszívesebben elmenekülne?

tegnapelőtt 11:50
1 2 3
 1/30 anonim válasza:
Igen
tegnapelőtt 11:53
 2/30 anonim válasza:

Én sajnos azoktól tapasztaltam ezt, akiket közel engedtem magamhoz.

Most senkim sincs, de nyugis az életem. Menekülni nem is akartam sosem és nem adom meg ezt az örömet a másoknak ártó embereknek,barátoknak.

tegnapelőtt 12:03
 3/30 A kérdező kommentje:

Leginkább én is azoktól.

De már az internetre sem írhat az ember tök semleges, ártalmatlan dolgokat, mert ott is belekötnek, elkezdik szekálni 😞

tegnapelőtt 12:07
 4/30 anonim válasza:
Elég, ha 1-2 embert találsz, akivel meg tudod beszélni a dolgaid, akkor nem kell kiírnod idegeneknek 😊
tegnapelőtt 12:12
 5/30 A kérdező kommentje:

Egyetértek. Csakhogy ezek az ismeretségek elkoptak, nemrég elvesztettem az utolsó barátomnak hitt embert is.

Azóta meg lépten-nyomon csak rosszindulatú alakokba botlom. Félek, így marad már végleg.

tegnapelőtt 12:19
 6/30 anonim válasza:

Nem vagy egyedül azzal, amit az 5-ös válaszban írtál.

# 2

tegnapelőtt 12:21
 7/30 anonim válasza:

Garancia nincs rá, hogy akit megkedvelsz, az egy életre szól, ez sajnos ilyen, el kell engedni a régi rosszat és keresni kell az új lehetőségeket, de nem görcsösen.

Egyedül is fel kell találnod magad, mit szeretsz csinálni, hobbi, stb...

Nekem is hosszas keresés után sikerült találnom barátságot, sok kudarcos ismerkedés után, tényleg el kell engedni ezeket.

tegnapelőtt 12:26
 8/30 A kérdező kommentje:
Ráadásul a nők nem bírnak, a férfiak többet akarnak. Így még nehezebb :)
tegnapelőtt 12:28
 9/30 anonim válasza:
Most ezzel panaszkodsz, vagy dicsekszel a 8-as válaszban? :)
tegnapelőtt 12:31
 10/30 A kérdező kommentje:
Egyszerű tényként közöltem.
tegnapelőtt 12:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!