Van még aki így érzi?
… hogy tele a világ aljas, gonosz emberekkel akik csak azt keresik hol rúgjanak bele a másikba?
És legszívesebben elmenekülne?
Én sajnos azoktól tapasztaltam ezt, akiket közel engedtem magamhoz.
Most senkim sincs, de nyugis az életem. Menekülni nem is akartam sosem és nem adom meg ezt az örömet a másoknak ártó embereknek,barátoknak.
Leginkább én is azoktól.
De már az internetre sem írhat az ember tök semleges, ártalmatlan dolgokat, mert ott is belekötnek, elkezdik szekálni 😞
Egyetértek. Csakhogy ezek az ismeretségek elkoptak, nemrég elvesztettem az utolsó barátomnak hitt embert is.
Azóta meg lépten-nyomon csak rosszindulatú alakokba botlom. Félek, így marad már végleg.
Nem vagy egyedül azzal, amit az 5-ös válaszban írtál.
# 2
Garancia nincs rá, hogy akit megkedvelsz, az egy életre szól, ez sajnos ilyen, el kell engedni a régi rosszat és keresni kell az új lehetőségeket, de nem görcsösen.
Egyedül is fel kell találnod magad, mit szeretsz csinálni, hobbi, stb...
Nekem is hosszas keresés után sikerült találnom barátságot, sok kudarcos ismerkedés után, tényleg el kell engedni ezeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!