Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan vágjak el minden...

Hogyan vágjak el minden kapcsolatot ezzel az emberrel?

Figyelt kérdés
Van egy barátom akivel azt hittem barátok vagyunk de egyre betegebb és preverzebb lett. Mikor jeleztem neki hogy hagyjon engem békén ezekkel a dolgokkal azt mondta fogadjam el őt így. Ignoralni kezdtem erre előadta az egész iskolànak hogy én ok nélkül teszem mindezt és elmodmott mindennek
tegnap 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Mondja nyugodtan, előbb-utóbb más is látja, hogy beteg.
tegnap 17:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Jó de miatta konkrét patanoiás vagyok! Rémálmaimban üldöz azzal a torz fejével
tegnap 17:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Azzal irány a pszichológus, 1.
tegnap 17:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudsz mit csinálni. Pár embernek elmondhatod az igazságot, de ennyi. Gondolj arra, amit az 1 írt, egy idő után ki fog derülni a dolog.
tegnap 19:40
 5/5 anonim ***** válasza:
26%
Gondolom mindez a semmiből jött. Kicsit se húztad az agyát, biztattad és társai. Vagy hogy mindez a semmiből jött egyik napról a másikra, kicsit se volt előzménye, ahol már rég leállíthattad volna, hogy te nem tekintesz rá úgy. Vagy a figyelme az kellett, a következményei már nem? Bár az én meglátásom az, hogy kölcsönös lehetett az egész, aztán valamiért hirtelen változott valami a te oldaladról, és most így próbálod kioffolni, lejáratva. Te meg persze ártatlan vagy mindenben is, sőt áldozat. Szóval ja, én nagyon szívesen meghallgatnám a másik felet is! Mert valahogy tök fura, hogy barátkozol valakivel, majd minden előzmény nélkül hirtelen zavaróan perverz lesz. Meg hogy most már a feje is torz, pedig eddig milyen jó - állítólag - barát volt. Aha persze :)
tegnap 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!