Miért van az, hogy minden ismerkedés, barátkozás pár óra múlva (jó esetben), már kizárólag szexuális kérdeseket tartalmaz?
Figyelt kérdés
Természetesen férfi és nő barizásáról beszélek. Értem én, hogy hetro férfi nem tudja kizárólag baráti szinten fogadni a másik nemet, viszont azt nem értem, hogy mikor még az alap infók sincsenek meg a másikról, miért kell egyből szexuális töltetű témával bombázni? Előbb nem lenne illendő legalább megismerni nagyjából a másikat? Fél napig sem bírják kordában tartani? Ez miért van így?jan. 23. 16:19
21/27 anonim válasza:
Én egy nagyon értékes embert ismertem meg,hogy random csak így írt rám,hogy van-e kedvem beszélgetni a szexről.És nekem volt.Aztán hamar rájöttünk,hogy másról is remekül el tudunk csevegni.Ha valaki ezt korán felhozza,nem jelenti azt,hogy ne lehetne intelligens vagy kedves ember.
jan. 25. 16:41
22/27 anonim válasza:
Sok az ilyen pasi. Viszont ezzel neked is időt spórolnak, mert időben kiderül, hogy nem őket keresed. Így egyikőtöknek se kell a másik idejét rabolni.
jan. 26. 19:11
23/27 anonim válasza:
Én probálom addig kerülni az ilyen jellegű témát,amíg a másik fél( nő) nem hozza fel. Ha nincs közös érdeklödési pont ezen felül,akkor elkerülhetetlen,hogy sokaknál ez lesz a fő témakör!
Kevesen is hisznek a férfi-nő barátságban is.
51f
jan. 26. 19:59
24/27 anonim válasza:
Az hagyján, hogy a férfi-nő bartáságban kevesen hisznek, de vannak, akik más közös tevékenységet se nagyon tudnak elképzelni egy nővel a szexen kívül.
jan. 26. 20:51
25/27 anonim válasza:
Pedig sokminden más is beleférhetne a két nem barátságába...,)))
jan. 26. 21:36
26/27 anonim válasza:
Mert addigra már kimerítettük a főzés, sepregetés, portörlésről szóló beszélgetési témák minden rejtelmét.. :-D
jan. 27. 05:56
27/27 anonim válasza:
Én azért nem ezzel jövök elő pár óra után.
jan. 30. 11:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!