Miért van az, hogy minden ismerkedés, barátkozás pár óra múlva (jó esetben), már kizárólag szexuális kérdeseket tartalmaz?
Van még két tényező, amiről úgy látom senki nem beszélt. Szóval én most élnék a lehetőséggel, hogy ezeket is bedobjam ide.
1. Manapság mindenki rohan. Nagyon sok nőtársad is olyan, ha a legelején már nincs izzítva a szexuális vonal (holott szerintem is baromság ebben a formában és tempóban), akkor már be is kategorizálta a férfit, hogy nem akar tőle úgy semmit, de jó lesz barátnak. Vagy ego pótléknak, vagy bármi másnak. De a nő gyakorlatilag leírja őt mint férfi, számára már nem az, mert nem mozdult rá az első pillanatokban. Tudom gáz, de vannak ilyenek is. Szóval aki rohan, nem feltétlen ösztönlény (bár nem zárja ki), lehet csak szimplán nem akarja barátzónában végezni.
2. Manapság mindenki rohan. Sokszor a bőség zavarában ha nem eléggé izgalmas vagy érdekes a beszélgetés, akkor rengeteg nőtársad csak úgy random ghostingolja a férfit. Mert hogy ő húzza a drága és nagyon fontos idejét, és untatni merészeli. És hát sokan így akarnak izgalmat csempészni a beszélgetésbe, hogy bedobják egyből a szexuális vonalat és izgatósnak szánt témákat, sőt akár lásd 1. példám, tényleg azt hiszik hogy a nő is vevő rá, és azt várná.
Emellett a többi válasszal is egyetértek, sokszor tényleg a férfi az egyoldalúan barom, igénytelen, ösztönlény. De van amikor meg ez is közrejátszik, amiket felsoroltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!