Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Miért van az, hogy minden...

Miért van az, hogy minden ismerkedés, barátkozás pár óra múlva (jó esetben), már kizárólag szexuális kérdeseket tartalmaz?

Figyelt kérdés
Természetesen férfi és nő barizásáról beszélek. Értem én, hogy hetro férfi nem tudja kizárólag baráti szinten fogadni a másik nemet, viszont azt nem értem, hogy mikor még az alap infók sincsenek meg a másikról, miért kell egyből szexuális töltetű témával bombázni? Előbb nem lenne illendő legalább megismerni nagyjából a másikat? Fél napig sem bírják kordában tartani? Ez miért van így?

#férfi #nő #barátság #csakennyi #Sextéma
ma 16:19
1 2
 11/14 Sanyi2025 válasza:
Szerintem ez teljesen oké. Mármint akkor nem, ha előre tisztázzátok, hogy semmi szex. De azt nem szeretem, hogy felnőtt emberek vagyunk, mégsem beszélhetünk nyíltan a szexről, ami egy életszakaszban az egyik legfontosabb része a napjainknak. Miért ne beszélgessünk erről, ha jobban érdekel a szex, mint pl. a hobbid vagy a végzettséged? Miért jobb képmutatóan kerülgetni a témát?
ma 19:22
 12/14 anonim válasza:
Sanyi, itt arról beszélünk, amikor a másik fél nem gondolja, hogy 93,2 perc elteltével az lesz a kérdés, hogy mikor b...tál utoljára... El van húzva egy barátkozós mézesmadzag, ami "barátkozás" a másik fél szerint és nem barátkozás, mint az egyik fél szerint. A transzparencia lenne az alapállás, de helyette csak műmájerkedés és/vagy dominálás jön.
ma 19:39
 13/14 anonim válasza:

Van még két tényező, amiről úgy látom senki nem beszélt. Szóval én most élnék a lehetőséggel, hogy ezeket is bedobjam ide.

1. Manapság mindenki rohan. Nagyon sok nőtársad is olyan, ha a legelején már nincs izzítva a szexuális vonal (holott szerintem is baromság ebben a formában és tempóban), akkor már be is kategorizálta a férfit, hogy nem akar tőle úgy semmit, de jó lesz barátnak. Vagy ego pótléknak, vagy bármi másnak. De a nő gyakorlatilag leírja őt mint férfi, számára már nem az, mert nem mozdult rá az első pillanatokban. Tudom gáz, de vannak ilyenek is. Szóval aki rohan, nem feltétlen ösztönlény (bár nem zárja ki), lehet csak szimplán nem akarja barátzónában végezni.

2. Manapság mindenki rohan. Sokszor a bőség zavarában ha nem eléggé izgalmas vagy érdekes a beszélgetés, akkor rengeteg nőtársad csak úgy random ghostingolja a férfit. Mert hogy ő húzza a drága és nagyon fontos idejét, és untatni merészeli. És hát sokan így akarnak izgalmat csempészni a beszélgetésbe, hogy bedobják egyből a szexuális vonalat és izgatósnak szánt témákat, sőt akár lásd 1. példám, tényleg azt hiszik hogy a nő is vevő rá, és azt várná.

Emellett a többi válasszal is egyetértek, sokszor tényleg a férfi az egyoldalúan barom, igénytelen, ösztönlény. De van amikor meg ez is közrejátszik, amiket felsoroltam.

ma 20:31
 14/14 anonim válasza:
#13: Sajnos igazad van, nagyon nehéz a nők kedvére tenni. Elvárják, hogy legyél izgalmas, szórakoztató, humoros, miközben ők sokszor két mondatot is képtelenek kinyögni, sótlanak, egyetlen önálló, értelmes gondolatuk sincs. Ha lassabban haladsz, akkor kikiáltanak töketlennek, bezzeg Pisti meg Józsi már rájuk mozdult, és az mennyivel izgalmasabb, mint veled a hobbikról meg a hétköznapokról beszélgetni. Ha gyorsabban haladsz, akkor csak dugni akarsz, meg sem akarod őket ismerni.
ma 22:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!