Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Szeretnék egy havert akivel...

Szeretnék egy havert akivel rendszeresen vagy akár néha összejárhatunk csak úgy, akár céltalanul lógni a városban? vagy csak elütni az időt, ha spotolsz akkor társulnék és pl motiválhanánk egymást, ha egyedül vagy. Bp 9. IX ker Lurdy ház környéke.

Figyelt kérdés
Motiváló társat keresek,

jan. 23. 01:15
1 2 3
 1/29 anonim válasza:

Bár nem engem keresel, én pár pontot leírok neked, ami alapján nagyobb sikerrel fogsz járni.

Kor?

Nem? (Férfinak tűnsz az írásod alapján, de hasonló posztnál illik leírni.) Női vagy férfi havert szeretnél? Vagy mindegy?

Érdeklődési körök (nem kell kisregényt írni magadról, de nem árt ha nem vaktában lövöldözöl.)

Stb, ne légy lusta ha barátkozni akarsz.

Sok sikert!

jan. 23. 06:03
 2/29 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek amúgy. Mennyi idős vagy, te milyen időst keresnél magad mellé stb. Kicsit bővebben légy szi
jan. 23. 13:10
 3/29 anonim válasza:
Csajozni jöhetsz
jan. 23. 13:48
 4/29 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Én már kiestem ebből a csajozós időszakból elmúltam már 40. éves 10 éves párkapcsolattal aminek vége lett. Ezért is irtam hogy egy hasonlókorú sráccal szeretnék haverkodni ami csajokat illeti most nem ők teszik ki minden gondolataimat. Heteró vagyok én is.

jan. 23. 20:24
 5/29 A kérdező kommentje:
úgy látszik én tényleg egyedül fogok sirba szállni.
jan. 24. 04:38
 6/29 anonim válasza:

Valakit biztos fogsz találni valamilyen havert.

Szoktál valahova járni?

jan. 24. 07:59
 7/29 A kérdező kommentje:
Hát ugy legyen, egyébként nem.
jan. 24. 08:01
 8/29 anonim válasza:

Remélem fog sikerülni tényleg.

Jó kimozdulni néha valakivel.

Vagy sétálni egyet.

jan. 24. 08:06
 9/29 A kérdező kommentje:
hát ez az hogy szivesen mennék, de nem akarok egyedül sehol szerencsétlenkedni.
jan. 24. 08:08
 10/29 anonim válasza:

Valaki inen nincs akivel menj legalább egy sétára?

jan. 24. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!