Szilvesztert egyedül töltöm. Aki szintén egyedül tölti Budapesten, korombeli, esetleg barátkozna velem? 20/F
Sajnos nem nagyon vannak barátaim! Gondolom más is van így ezen az oldalon. arra gondoltam, hogy ha kor osztályom, komolyan is gondolja az illető találkozhatnánk szilveszter éjszakáján hogy ne egyedül kelljen tölteni, és hátha egy jó barátság eredménye is lesz.
Fontos, hogy budapesti vagyok, és magamat nem tartom egy party arcnak inkább vagyok melankolikus(nem depressziós!), visszahúzódó, de megfelelő emberrel általában mindig megtaláltam hangot, és tudtunk beszélgetni.
Remélem írnak neked, minimum egy megfelelő fiatal. Nagyon szimpatikusan írtad le, mit szeretnél, szerintem jó arc vagy.
Én sajnos más korosztaly vagyok, meg nem is leszek Pesten, de boldog új évet kívánok neked és jó barátokat!
Valahol hasonlóan vagyok magami s, de közel a duplája vagyok korban. :P
Nem hívtak sehova, én sem nagyon vágyok sehova egyedül, szóval kb alvás lesz asszem... :\
Bécsben házibulizunk. Ha nem félsz az utazástól, tőlem bekopoghatsz. Lesz minimum 3 magyar velem együtt.
22/l
8
Ez valami önelrablási kísérlet? 🤔😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!