Barátkozni valaki? 36 éves nő vagyok, van egy 6éves lányom, és kapcsolatban élek.
Ha nem a gyerek és a főzés a fő témád, mint kb minden anyának, akkor barátkoznék veled
30n
Amugy őszintén, meg sem fordult a fejemben, hogy erre a kérdésre nekem férfiak fognak 95%ban írni.
Nem, nem szeretőt keresek, ezért max néhány üzi után elkopott minden ilyen jelentkező....
BarátNŐT keresek, főleg személyes kontaktusban, nem is értem amugy ki az aki ugy gondolja hogy majd egy családos nő idegen férfiakkal talalkozik barátság céljából... Na persze 🫣🤣
Egyébként nem csak a gyerek meg a főzés a témám, van ezer egy más dolog amiről tudok beszélni.
#25:
#1-es vagyok:
Én több családos anyukával beszélgettem, volt aki találkozni is akart volna. Attól, mert szexuálisan érett, aktív nő és egy ugyanilyen férfi levezget, beszélget, attól még nem kell dugni is :D ennyi erővel a pékségben, ha elbeszélgetek az eladóval, vagy a zöldségessel amikor van üresjárat, biztos dugni megyek :D bár utóbbinak a férjét is ismerem és 50+-os, de tuti dugni megyek :D
A hülyék meg akik meg akarnak dugni és te nem vagy rájuk vevő jobb is, ha hamar lekopnak, próbálkozzanak máshol :)
26-os teljesen igazad van, csak tudod a legtöbb pasi nem azért ír ránk privátba, mert barátkozni akar. Elég hamar kiderül, h többet szeretne az illető, mint csak beszélgetni. Az ilyeneknek én sem írok vissza.
Amúgy Pestről 30 év körüli nők ismerkedni?
:D
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!