Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Barátkozni valaki? 36 éves...

Barátkozni valaki? 36 éves nő vagyok, van egy 6éves lányom, és kapcsolatban élek.

Figyelt kérdés
Szolnok megyében lakom, ha valaki akár a közelben van nem is csak virtuálisan lehetne barátkozni:)
jan. 7. 20:29
1 2 3
 1/27 anonim válasza:

Ha virtuálisan levelezés, beszélgetés oké, akkor írj :)

31F egyedülálló

jan. 7. 20:31
 2/27 anonim válasza:
Az hátrány, hogy meleg fiú vagyok?
jan. 7. 20:44
 3/27 A kérdező kommentje:
2/2 egyáltalán nem. Sőt :)
jan. 7. 20:49
 4/27 anonim válasza:
Én is szívesen beszélgetnék.
jan. 7. 21:08
 5/27 anonim válasza:
Barátkozásról lehet szó,ha megfelelő vagyok számodra. F
jan. 7. 21:10
 6/27 anonim válasza:
Ha van téma, akkor én is szívesen beszélgetek. (F42)
jan. 7. 22:08
 7/27 anonim válasza:
Barátkozhatunk, ha még aktuális. Hasonlóan vagyok mint te, a gyerek kivételével. Meg Pest környékén lakom, de nem probléma utazni, tavaly előtt szinte egész évben kéthetente átutaztam Szolnokon, sokkal messzebbre.
jan. 8. 08:15
 8/27 Sanyi2025 válasza:
Nem hiszem, hogy menne, egy gyerekes ember nagyon más élethelyzetben van.
jan. 8. 13:15
 9/27 anonim válasza:
Sajnos pesti vagyok.
jan. 8. 15:50
 10/27 anonim válasza:

"2/2 egyáltalán nem. Sőt :)" Srácok, ne próbálkozzatok itt tovább, egyértelmű, hogy a nők, és a melegek a célpontja ennek a kérdésnek. A kérdező valszeg megunta, hogy chatelget, aztán mindenki rátér a b#szásra, valahol jogos. Csak van aki 1 óra alatt, van, aki 1 hét alatt lyukad ki ennél.

Sok sikert.

jan. 9. 02:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!