Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Barátkozni valaki? 36 éves...

Barátkozni valaki? 36 éves nő vagyok, van egy 6éves lányom, és kapcsolatban élek.

Figyelt kérdés
Szolnok megyében lakom, ha valaki akár a közelben van nem is csak virtuálisan lehetne barátkozni:)
jan. 7. 20:29
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
10. Nahát! Magadtól rájöttél? Hihetetlen! Gondolom a "Barátkozni valaki? 36 éves nő vagyok, van egy 6éves lányom, és kapcsolatban élek." nem volt elég egyértelmű, h nem kúró pajtit keres. Aztán meg megy a sértődés a pasiknál, h nem ír vissza.
jan. 9. 06:42
 12/27 A kérdező kommentje:

Igazából teljesen fura is volt, hogy 95% csak férfiak írtak.

Pedig szerintem egyértelmű volt a kiírás, nem keresek szeretőt, stb.

jan. 9. 06:52
 13/27 anonim válasza:
A pasik a kiírásodból csak annyit tudtak értelmezni, h "nő vagyok". xD
jan. 9. 06:59
 14/27 Sanyi2025 válasza:
Egyik válasz sem írta, hogy kalandozni akarna. Férfigyűlölők vagytok.
jan. 9. 07:18
 15/27 anonim válasza:
Neked meg nem megy a szövegértés...
jan. 9. 15:02
 16/27 anonim válasza:
jaj de kíváncsi lennék mit szól ehhez a szintén "boldog" párkapcsolatban élő párod, hogy még élőben is simán találkoznál random idegen férfiakkal :D
jan. 9. 21:32
 17/27 anonim válasza:
Ezt kinek írtad? Senki nem írt ilyet.😂🤣
jan. 9. 21:47
 18/27 anonim válasza:

a kérdező írta a kérdésében ombre. "ha valaki akár a közelben van nem is csak virtuálisan lehetne barátkozni:)". Továbbá ezt is a kérdésben írta: "és kapcsolatban élek." akkor most mit nem értesz ezen? :D

ja amúgy én nem az itt menő vitába szálltam be, ez egy független hozzászólás volt :D

jan. 9. 22:37
 19/27 anonim válasza:
"Barátkozni valaki?" Így kezdte!! Nem véletlenül írta utána, h gyereke.vam és házas. Azért, h a sok kanos hülye ne irogasson. Mennyire nehéz felnőttként értelmezni egy mondatot???
jan. 9. 22:40
 20/27 anonim válasza:
"ha valaki akár a közelben van nem is csak virtuálisan lehetne barátkozni:)" akkor ezt értelmezd te nagyokos. Rohadtul más dolog neten írkálni főleg itt név nélkül, meg élőben. Nemtudom faszi vagy vagy nő de biztos nem örülnél te sem ha a faszid/csajod idegenekkel találkozgatna, kurvára nem egészséges dolog...
jan. 9. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!