Vannak itt értelmes, kommunikatív, 40-50 -es nők?
"Értelmes, tanult 40-es nő vagyok"
Messze állsz te az értelmestől, ha ilyen ostobaságot beszélsz, int az egész utolsó bekezdésed.
Köszönöm a válaszokat! Jókat derültem rajtuk. Tök ismeretlenül, pusztán a kiírás alapján felállítottatok rólam egy hipotézist, hogy ki is vagyok valójában, és mik az eltitkolt, hosszútávú terveim. Majd közlitek velem, hogy a cél söpört nem létezik :D
Ejnye-bejnye, de nyomorult vagyok én a lakhatási válságom közepén, innen a wc-ről írogatva suttyomban 😁
*célcsoport
Sorry, autocorrect
Kedves #6 és #18!
Elárulod nekünk csóró gyakorisoknak, hogy mi a szakterületed? Csak nem egy tengerbiológushoz van szerencsénk? 😁
Kedves Kérdező,
Természetesen: nemzetközi pénzügyek/adózás, illetve üzleti elemzés/advanced analytics és bankszektorban dolgozom vezetőként.
De ha már biológusok szidása is a kérdés része, akkor azt hiszem a kutatóorvos-biológus testévem sem állna szóba veled, pedig azt hiszem, hogy karrierben, világlátottságban, kedves személyiségben köröket ver rám is.
Milyen információkkal tudom még segíteni a szemetesláda kereső projektedet így az év első napján? :)
Szét lehet szedni itt engem vagy bármelyik másik válaszolót, aki kifejtette, hogy ilyen opcióra, ilyen mellénnyel/öntudattal vagy minimális vagy nagyon problémás lesz a jelentkezők halmaza, de ok, tudjuk, te majd boldogan castingolsz a fotelből.
Sok sikert kívánok hozzá, elkel, és mielőtt revolvereznél bármivel velem vagy más, számodra nem szimpatikus választ adóval kapcsolatban- te írtad ki a kérdést, neked lenne szükséged ilyen virtuális emberi kapcsolatra, ha már élőben nyilván szegényes a kapcsolati hálód…
Kedves #26!
Köszönjük az összes kommentedet. Számodra, mint tanult és értelmes 40-es Hölgy számára már az elején világossá válhatott, hogy ez a kérdés nem neked szól. Legyél olyan kedves, és tartsd tiszteletben a másik ember törekvését. Ez már nem IQ, hanem EQ kérdése, és ezt valóban nem tanítják a Corvinus egyetemen...
Nem tudom, mit tanítanak a Corvinuson, nem ott végeztem- ettől véleményem lehet egy anonim oldalon, nem?
A szólásszabadság elfogadása depláne nem EQ kérdés, tudom :)
Piszkálhatsz továbbra is, de nem csak én írtam számodra nem tetsző választ.
Fenntartom, hogy nem épkézláb az ötleted és sajnos sejtem, ki vagy, szerencsére privát üzenetben egy ideje már nem tudsz boldogítani.
Én most fekvő gipsszel múlatom itt az időmet, de inkább már ezt sem, van családom, barátaim…te is inkább a kamasz fiaddal meg a feleségeddel koccints még egyet, ma még belefér :)
Kioktatásaid helyett BUÉK és a családi dolgaidat otthon rendezd ne elkerülő megoldásokat válassz.
Összekeversz valakivel. Mindegy is, de ez nem szép tőled, a WC-n elbújva írogatós feltételezés után egy újabb alaptalan gyanúsítást a nyakamba varrni, itt a nyilvánosság előtt... EQ, hm? 😏
Mindenesetre BUÉK neked és az összes többi embernek is, neked pedig mielőbbi gyógyulást kívánok! (remélem nem tart már sokáig a gyógyulás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!