Vannak itt értelmes, kommunikatív, 40-50 -es nők?
"Viszont vannak olyan élethelyzetben lévő emberek - jómagam is ide tartozom - akiknek nincs idejük/lehetőségük a személyes találkozókra"
Kedves kérdező! Meglátásom szerint 40-50 éves korban már sok nő van aki pont azért ábrándult ki a netes írogatásból, mert éppen az a helyzet áll fent amit te is leírtál ebben a két sorban.
Vagyis hogy az adott férfivel van valami "bibi!
Kell neki a lelki szemetesláda, a figyelem, az empátia, a vigasztalás, a rajongás, a tisztelet, az érdeklődés stb, stb, és aztán sokszor kiderül hogy az illetőnek van párkapcsolata vagy nős.
Ha soha nincs találkozás, csak a nő online pátyolgatja a pasit, akkor az esetek többségében van valami a háttérben ami miatt a nő fogja megszívni az egészet, általában lelki értelemben értem.
Mert ha egyébként megvan az adott két ember között az összhang, akkor egy idő után jön a lelki sérülés ha sosem tudnak találkozni, arról nem is beszélve ha kiderül hogy azért nem mert az illető nős vagy külföldön él stb.
Ezzel az erővel az AI-al (mesterséges intelligencia) is lehetne beszélgetni. Sosem haragszik meg, éjjel nappal válaszol, sosem beteg, nem hazudozik (igaz néha hallucinál), nem csal meg, okos, bármilyen témában otthon van.....
Szóval nekem mindig gyanúsak akiknek "nincs lehetőségük" találkozni.
Persze vannak olyan élethelyzetek mindenki életében amik csak egy ideig tartanak, de véges dologról van szó (pl idős szülő ápolása, sok munka stb), idővel lehet rajta változtatni. De egy barátságot is személyesen jó ápolni, még akkor is ha csak ritkán van idő találkozni.
15:
Azt írtad hogy nem szeretnéd ha hamar megszakadna a beszélgetés...
Erre írtam hogy egy 40-50 nő már nem feltétlenül akar egy párkapcsolattal rendelkező vagy nős férfira energiát pazarolni. Úgyhogy szerintem nem irreleváns hogy van e párja a pasinak.
Ebben a korban jobbára már csak arra a pasira fordítanak figyelmet a nők akiktől akarnak is kapcsolatot. Pont azért mert már túl vannak sok mindenen, tanultak a hibáikból, és már nem pazarolnak felesleges energiát még online barátkozásra sem.
Persze nőknél is van aki csak lazább dolgokat akar, de az el is fog tűnni egy idő után. Azt meg te nem akarod.
Én voltam az egyik első, hosszabb válaszoló, aki leírta, hogy az ilyen cél nélküli netes “beszélgetéseknek” semmi értelme.
Így, hogy azóta a kedves kérdező azt válaszolta, hogy nincs lehetősége találkozni élőben és irreleváns a családi kapcsolata- nos ez felejtős egy normális, korabeli nő számára.
Játsszunk el a gondolattal, hogy 90%-ig igazam lehet a kedves kérdező jelenlegi élethelyzetével kapcsolatban:
Valószínűleg akkor egy kihűlt, zűrös, problémás házasságban vagy élettársi kapcsolatban vergődő valaki van itt megint, aki válni nem tud, nem akar, mert egyedül nem menne a bérleti díj mellett a létfenntartás sem esetleg és jól írta itt valaki, megy a szemetesláda (lelki :) keresés, hogy majd legyen pár nyomorult lopott jó pillanat a napjában, ha a budira hurcolássza a telefont vagy olvasásnak/itteni kommentelésnek álcázza este a kanapén vagy a hálóban.
…hát ez nem vezet sehová és tényleg, őszintén kérdezem kérdező: ebben mégis mi lenne jó egy korombeli nőnek? Kinek éri ez meg időben, energiában, emberi érzésekben? Legfeljebb egy másik szerencsétlen, lakhatási válságos nyomorultnak, de ebben az esetben meg kölcsönösen ventilláltok egy sort, hogy kinek hány évesek a gyerekek meg milyen drága lenne az albi meg zsírdisznó/igénytelen a férj/feleség, “oszt jóó van”.
Az a rossz hírem, hogy ok, ismerkedni nem szeretnél, ez még etikus is úgy, ahogy- de még egy barátságba is tenni kell energiát, közös élményeket- ezt meg ki akarod spórolni, hogy bírd lelkileg a kakakupacban, mert jááájj a gyerekek meg jáááájjj a közös lakás. Ez így nem vonzó egyetlen egészséges lelkületű embernek sem.
17:
Nem mindenkire igaz amiket írtam, csak elég nagy százalékban fordul elő.
A másik meg az hogy 40-50 éves korban már "lejöttek a csajok a falvédőről".
Elég sok férfi (nem mindenki) a barátkozás jelige mögé akar bújni hogy legyen lelki szemetese, vagy egy leendő barátság extrákkal "kapcsolata".
De ugye valahogy meg kell ágyazni az ilyen kapcsolódásoknak is, ezért kell egy ideig egy online barát, "majd lesz belőle valami több is" alapon.
A másik meg az, hogy sok nő nem is tűri hogy a párja vagy férje online barátnőnek írogasson. Mert ezt sok nő érzelmi megcsalásnak veszi.
A többi nő meg ezért sem akar egy ilyen pasit aki általában titkolni szokta a párja elől hogy van egy lelki szemetese az online térben. Ki akar ebbe belekeveredni, most őszintén?
Természetesen nem az egész társadalomra jellemző ez, de igen sok ilyen ember van aki ki akar bújni a felelősségvállalás alól és ezért tart fent ilyen kapcsolódásokat.
Ha neked nem inged, ne vedd magadra, de nagy általánosságban gyanús szokott lenni ha valaki csak online akar barátkozni (vagy bármi mást), mert "sosem ér rá". (#16)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!